Šiam Naujųjų metų sutikimo renginiui skirta iki 58 tūkst. eurų. Į šią sumą įeina scenos nuoma, dekoravimas, apšvietimas, garsas bei kiti spec. efektai, fejerverkai, lazeriai, 4 didžėjai, reklama, viešinimas, personalo užmokestis. Būtent fejerverkams, specialiesiems efektams ir lazerių šou iš šios sumos skirta iki 3500 Eur.

„Ši diskoteka skirta visiems klubinių vakarėlių mėgėjams, kurie nusiteikę sutikti Naujuosius su draugais šokio ritmu. Paskutines šių metų akimirkas miestas skaičiavo su Kaune reziduojančiais žinomais elektroninės muzikos didžėjais: Oyster, Zakmina, Donatello, Ement. Organizatoriai rekomendavo į šį vakarėlį, kaip ir į bet kurią triukšmingą diskoteką, nesivesti nepilnamečių vaikų. Visa, ką galima patirti Berlyno, Ibizos ar Londono klubuose, šįkart – naujametiniame vakarėlyje Kauno Rotušės aikštėje!

Šįkart, kuriant šventinį vakarą, pagrindinis akcentas buvo ne tik fejerverkai, kurių miesto padangėje būna gausu. Vidurnakčio kulminacija buvo pasiekta visa puokšte efektų: 24 val. ugniniais efektais pasidabino pati Rotušė, o diskoteką, kuri tęsėsi nuo 22.30 val. iki 1.35 val., raižė specialus lazerių šou. Taigi, šviesos buvo ne tik įžengiant į Naujuosius, – ji supo spinduliais visos diskotekos metu“, – apie renginį kalbėjo S. Kairys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją