Sugrįžę po antrosios repeticijos ir spaudos konferencijos Vienos „Stadthalle“ arenoje, Monika ir Vaidas turėjo keletą valandų laisvo laiko. Atsikvėpę jie patraukė pasisvečiuoti pas ambasadorę.

„Būkite pasveikinti. Mums yra didelė garbė jus čia matyti. Esate Lietuvoje, esate tarp savų, todėl jauskitės kaip namuose. Pabūkime kartu, pabūkim kaip draugai, pasikalbėkim. Nesakysiu jokių oficialių kalbų, nes mes čia visi esame savi bičai. Laikysime kumščius tvirtai sugniaužę už jus, Vaidai ir Monika “, - linksmai ir maloniai Lietuvos delegacijos „Eurovizijoje“ narius pasitiko ambasadorė.

Viešnagės metu ambasadoje taip pat svečiavosi ir drabužių dizainerė Laura Dailidėnienė. Vienoje vyskiančiame mados renginyje "Fashion for Europe" ji atstovaus Lietuvai.

Susirinkusieji įsiamžino prie Lietuvos Respublikos ir Europos sąjungos vėliavų, vaišinosi vienietiškais sumuštinukais, bendravo, pasakojo apie konkursą, drauge su ambasados darbuotojais kėlė taures už sėkmę antrajame pusfinalyje.

Vienoje gyvena apie trys tūkstančiai lietuvių, be jokios abejonės, tikimasi, kad visi jie balsuos už Vaidą ir Moniką.

"Taigi, laikysime už jus kumščius ketvirtadienį ir linkime jums patekti į finalą", - besibaigiant priėmimui prieš išlydėdama svečius kalbėjo Lietuvos ambasadorė L. Zakarevičienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)