„Norėčiau, kad Molėtuose būtų sporto klubas su treniruoklių, aerobikos (gimnasitikos) sale, pirtimi ir dušais. Tokio sporto klubo paslaugos tiktų ir vyrams, ir moterims“, - buvo įsitikinusi viena iš skaitytojų.

Jai antrino ir bendramiestietė Daiva. Tiesa, ji svajoja ne tik apie sporto salę, bet ir apie baseiną prie Molėtų sporto centro.

„Molėtuose apskritai trūksta tokių pramogų, kur galėtų susirinkti visokio amžiaus žmonės pasportuoti, pailsėti po darbų. Juk taip malonu yra turėti širdžiai malonų užsiėmimą Manau turėdami sporto klubą, žmonės Molėtuose turėtų ką veikti“, - patikino ji.

Mėgautis vandens pramogomis ir sportuoti – į kitus miestus

Molėtų sporto centro direktorius Kęstutis Vaicekauskas pasakojo, kad baseino Molėtuose iš tiesų trūksta, tačiau kaimyniniuose miesteliuose jų yra, tad nemažai molėtiškių maudytis vyksta svetur.

„Galima būtų kažką nedidelio įrengti ir Molėtuose, tačiau turime nemažai baseinų netoli – yra Ignalina, Anykščiai, Utena, Širvintos. Tuose miesteliuose molėtiškiai vieni su kitais nuolat sveikinasi. Judriems žmonėms problemos nuvykti kitur nėra. Kiek man yra tekę lankytis, pavyzdžiui, Ignalinoje apie kokią 16 val. būna vos pora žmonių. Didelio antplūdžio tikrai nebuvo. Jeigu būtų ne pernelyg brangi paslauga skirta ekonominei klasei, lankytojų tikrai būtų“, - patikino K. Vaicekauskas.

„Kalbant apie treniruoklių centrą, jo tikrai reikėtų. Tokios vizijos yra, tačiau kol kas nepavyksta jų realizuoti. Savivaldybė ir taip turi daug projektų, praėjusiais metais daug naujo buvo padaryta kaimuose – įrengtos naujos aikštelės, paplūdimiai. O investicijų iš šalies šia tema kaip ir nebuvo. Tačiau man atrodo, kad tokių paslaugų poreikis tikrai būtų. Žmonės pamažu kultūringėja“, - šyptelėjo K. Vaicekauskas.


Savo nuomonę apie trūkstamus verslus galite pareikšti čia.