Tikrasis gyvenimas prasidėjo įsikūrus visoms merginoms. Ten, kur gyvename, yra trys miegamieji kambariai. Pirmajame apsistojau aš, jūsų pažįstama Merilin ir Azuli. Naujajai draugei, kuri gimusi Belgijoje, tik 20 metų, o ji jau gyveno Prancūzijoje ir net 8 metus praleido Pietų Afrikoje. Be to, Azuli yra vegetarė, tik kartais neatsilaiko greitojo maisto pagundoms.
 
Antrajame kambaryje kol kas tik viena gyventoja, tačiau smagu, kad ji lietuvė. Tikiu, kad 23 – metų Rasa yra šauni. Tačiau svarbiausia, kad turėsiu su kuo pasikalbėti lietuviškai – labai to pasiilgau.

Paskutiniame kambaryje įsikūrė Olga ir Juliana. 24 metų Olga iš Kazachstano, tačiau gyvena Rusijoje. Esame susirūpinę dėl jos – visą laiką miega ir gan mažai valgo. Žinoma, jei kas nutiks, mes visada galėsime jai padėti.

19-metė Julijana – jos priešingybė. Dievinu ją! Panelė atvykusi iš Kolumbijos, visuomet yra linksma, energinga ir aktyvi. Su ja niekada nebūna liūdna – net nuobodžiausią dieną.

Vieną sekmadienį, kai buvo laisvadienis, lijo kaip iš kibiro. Drauge su mumis dar buvo Merilin ir iš neturėjimo ką veikti, tiesiog gulėjome svetainėje.

Pamenate, pasakojau, kad Merilin patinka vienam vaikinui? Tad būtent tą dieną jis mus aplankė. 24 metų Eamon nuolat pas mus pamiršta akinius, kad tik turėtų pretekstą užeiti bent pasisveikinti.

Tad keturiese pradėjome žaisti „Tiesa ar drąsa“. Labiausiai kentėjo Eamon – ryškiai nulakavome nagus, padarėme makiažą, ant krūtinės užrašėme „aš gražus ir tai žinau“. Jis visai nesipriešino, o pasibaigus žaidimui išsiruošėme valgyti suši.

Tiesa, modelis makiažo nenusivalė, tad visa kavinė negalėjo atitraukti nuo mūsų akių. Taip ir pralėkė iš pirmo žvilgsnio mirtinai nuobodi diena.

Apie nutylėtus nuotykius – jau kitą savaitę!

Iki susitikimo.
Dijora!