Mūsų kaimynai jau ne pirmą kartą siekia atstovauti savo šaliai „Eurovizijoje“ – 2009, 2010 ir 2012 metais. Taigi, ketvirtas kartas nemelavo ir PeR pagaliau pateko į išsvajotą konkursą.

Grupė jau ne vienerius metus muzikuoja, dažnai dalyvauja įvairiuose festivaliuose, apšildo garsius kolektyvus iš viso pasaulio.

Latviai yra koncertavę Lietuvoje, kur apšildė garsiuosius „Dub FX“. Vėliau grupės singlas „Go Get Up“ pateko tarp Danijos 100 geriausių dainų, muzikantai buvo nominuojami muzikos ir video apdovanojimuose.

PeR turi aiškų planą: pirmiausia perkopti pusfinalio barjerą, sužibėti finale ir užmegzti daug naudingų ryšių su užsienio prodiuseriais.

Nors Latvijos dainininkai labai norėjo patekti į „Euroviziją“, tačiau prieš pat didįjį pasirodymą pažėrė kritikos.
„Konkursas tampa vis mažiau populiarus kasmet. Metai bėga, kai kurie dalykai keičiasi, bet pagrindinė problema vis lieka ta pati – dainos konkursui rašomos likus vos kelioms savaitėms iki „Eurovizijos“. Trumpalaikiai projektai dalyvauja čia tik tam, kad surinktų kuo daugiau balsų. Vis dėlto, tai puiki galimybė tokiems artistams kaip mes“, - sako drąsieji broliukai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją