DELFI kartu su Švietimo ir mokslo ministerija kviečia pasidalinti šviežiausiais įspūdžiais iš mokyklos, pasakojimais, kaip ji pasikeitė per pastaruosius metus dėl ES struktūrinių fondų paramos, ir lūkesčiais, kaip mokykla galėtų patobulėti. Nesvarbu, ar tik šiandien peržengei mokyklos slenkstį, ar ją baigei prieš daugybę metų, kviečiame siųsti ketureilius arba esė tema „Mano mokykla man patinka, nes...“.

Jais dalinsimės DELFI portale, o geriausiai skaitytojų įvertinto kūrinio autorius laimės nuostabų prizą savo mokyklai – DELFI TV apie ją sukurs filmuką!

Konkurso sąlygos:

1. Ketureilių ir esė laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės, amžiaus, klasės(jei mokinys) ir mokyklos. Taip pat telefono ir elektroninio pašto, kuriais galėtume su jumis susisiekti.
2. Konkurso prizas – profesionalios DELFI TV komandos sukurtas filmukas apie geriausio esė ar ketureilio autoriaus mokyklą.
3. Konkurse gali dalyvauti bet kokio amžiaus esami ar buvę mokiniai.
4. Konkursas vyksta iki spalio 5 dienos. Filmukas bus sukurtas per savaitę – iki spalio 12 dienos.
5. Nugalėtojas renkamas atsižvelgiant į skaitytojų įvertinimus. Laimės tas ketureilis arba esė, kuris surinks daugiausiai mygtuko „patinka“ paspaudimų.
6. Su laimėtoju susisieksime asmeniškai el.paštu arba telefonu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją