Specialiame informaciniame projekte „Daugiabučio anatomija“ prasidėjo konkursas, suteiksiantis galimybę DELFI skaitytojams į modernizaciją pasižiūrėti iš kitos pusės ir pažinti namą, kuriame gyvenate tarsi žmogaus kūną.

Konkursas yra pratęsiamas iki rugsėjo 13 d.

Konkurso dalyviai kviečiami daugiabučio anatomijos tyrimą atlikti fotoaparatu ir nuotraukose įamžinti pagrindines daugiabučių namų vidaus „ligas“.

Namas, kuriame gyvenate - tarsi žmogus, turintis širdį (katilinė), odą (fasadas ir stogas), akis (langai ir durys), kraujotaką (vamzdynai ir kabeliai), plaučius (ventiliaciją) ir t.t.

Konkurso užduotis yra fotografuoti prastai atrodančių daugiabučių vidų, jų detales, ieškant namo (pvz., katilinę, langus, duris, ventiliacijos sistemą ir pan.), ir jų nuotraukas su trumpu aprašymu (miesto pavadinimas, rajonas ir/ar gatvė, namo numeris, trumpas apibūdinimas, ką norėta parodyti nuotraukomis) siųsti el. paštu: zombervilis@delfi.lt.

PRIZAI

Konkurso dalyviai bus apdovanoti pavydo vertais prizais:

I vieta – Jūsų pasirinkto daugiabučio termovizinės nuotraukos ir 1000 litų vertės kuponas GJENSIDIGE draudimo paslaugoms įsigyti.

II vieta – 700 litų vertės čekis GJENSIDIGE draudimo paslaugoms įsigyti.

III vieta –500 litų vertės čekis GJENSIDIGE draudimo paslaugoms įsigyti.

Pristatome naujausias daugiabučių namų vidaus „ligas“:

Anksčiau skaitytojų siųstos nuotraukos:

Fotografuok daugiabučio vidų, siųsk pastebėtas daugiabučio „ligas“ el. paštu: zombervilis@delfi.lt ir laimėk vertingų prizų!