Spalio 10-12 dienomis tradiciniame, kasmetiniame bendrovės „Expo Vakarai“ renginyje grožio industrijos naujoves ir tendencijas pristatys 140 kompanijų ir grožio paslaugų įmonių iš visos Lietuvos bei Latvijos.

„Per 10 metų paroda išaugo ir šiemet yra pati didžiausia lyginant su visomis prieš tai buvusiomis. Dalyvių stendai įrengti abiejuose Švyturio arenos aukštuose, ekspozicinis plotas yra pilnai užpildytas. Šį kartą renginyje dalyvauja grožio paslaugas teikiančios įmonės iš visų Lietuvos regionų. Sulaukėme kompanijų ir iš kaimyninės Latvijos“, - parodą pristatė „Expo Vakarų“ projektų vadovė Vaida Petruokienė.

Jos teigimu, šis renginys svarbus ne tik paslaugų teikėjams, grožio specialistams ir profesionalams. Jis tampa puikia pradžia ir tiems, kurie nori pradėti savo verslą.

„Kasmetinė paroda, rengiama darganotą rudenį – tai unikali galimybė ir čia, pas mus, Klaipėdoje, o ne tik saulėtose šalyse pajusti šilumą ir šviesą, kurią spinduliuoja grožis ir gražūs žmonės“, - skelbdamas renginio pradžią organizatorius ir dalyvius sveikino uostamiesčio meras Vytautas Grubliauskas.

10-oji tarptautinė paroda „Grožis 2014“
Šių metų parodoje išskirtos trys pagrindinės temos – grožio industrija, stiliaus ir įvaizdžio idėjos bei vidinis grožis, apie kurio svarbą ir paieškas lankytojams bei dalyviams seminarų metu pasakos sveikos gyvensenos, moteriškumo mokyklų lektoriai, vizažo ir įvaizdžio kūrimo specialistai.

Tris dienas vyksiančiame renginyje bus pristatyti prabangūs nišinės parfumerijos aromatai, jaunų ir jau Lietuvos vardą pasaulyje garsinančių dizainerių naujausios drabužių kolekcijos, prizines vietas pasaulio kirpėjų čempionatuose laimėjusių meistrų iš Lietuvos, Latvijos bei Kaliningrado darbai.

Vienas iš svarbių parodos akcentų – kelintus metus iš eilės Lietuvos kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos (KIGSA) rengiamas atviras čempionatas kirpėjams ir grožio specialistams, kuriame šiais metais savo profesionalumą bei idėjas pristatys ir Latvijos meistrai. Dalyviai bus kviečiami varžytis madingo moterų ir vyrų įvaizdžio kūrimo, piešimo ant kūno (body art), makiažo, nagų dizaino ir kitose rungtyse.

10-oji tarptautinė paroda „Grožis 2014“
Renginyje bus galima susipažinti su grožio rinkai siūlomomis naujienomis, stebėti grožio specialistų meistriškumo pamokas scenoje, išvysti Lietuvos dizainerių naujausias kolekcijas, kurios scenoje bus demonstruojamos stiliaus dieną – sekmadienį. Taip pat - išbandyti grožį puoselėjančias paslaugas nemokamai bei įsigyti kosmetikos gaminių, parfumerijos, plaukų priežiūros priemonių ir kitų prekių palankiomis kainomis.

Šeštadienį ir sekmadienį Švyturio arena taps atvira vidinio grožio paieškoms. Šiomis dienomis nuo ryto iki vakaro vyks seminarai, skirti naujai parodos temai atskleisti.

Tradicinis Vakarų Lietuvos regiono renginys - „Grožis 2014“, šį savaitgalį Klaipėdos Švyturio arenoje lauks ne tik dailiosios lyties atstovių. Paroda atvira ir vyrams – tai puiki galimybė išrinkti savo mylimai moteriai dovaną, kurios galbūt įprastai uostamiestyje neįmanoma surasti.

10-oji tarptautinė paroda „Grožis 2014“
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją