Architektas Vytautas Alšauskas ir dizainerė Lina Jaruševičiūtė kviečia padiskutuoti apie savo kuriamos kavinės „Kavos architektai“ logotipą. Kūrybinėse dirbtuvėse laukiami visi besidomintieji logotipų dizainu bei firminio stiliaus kūrimu.

Eksperimento dalyviams pora pristatys savo sukurtą logotipą. Dalyviai aptars, ar jis patrauklus vartotojui, ar lengvai „skaitomas“ ne tik tekstine, bet ir idėjine prasme, ar aiškiai atskleidžia sumanytojų idėją.

Po diskusijos, kūrybinėje dalyje, dalyviai patys eksperimentuos kurdami logotipus, svarstys dėsningus bei netikėtus jų sprendimus. 

Informacija teikiama ir registracija vykdoma mob. tel. (8–618)14506 bei el. p. inga@kkkc.lt.

Dizaino manufaktūra“ – jau ketvirtuosius metus vykstantis KKKC kūrybinių industrijų projektas, aprėpiantis nemokamų seminarų, ekskursijų į gamybos įmones bei savarankiško kūrybinio darbo ciklą.

Šį rudenį jau surengtos „Dizaino manufaktūros“ kūrybinės dirbtuvės, skirtos socialinei reklamai, knygos viršelio, audinių dizainui.

Šių bei kitų užsiėmimų rezultatai bus pristatyti gruodį KKKC Meno kieme vyksiančioje tradicinėje projekto parodoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją