Švenčių periodas – puikus laikas pažaisti, paeksperimentuoti puošiant aplinką, juk kalėdinis papuošimas paprastai yra laikinas. Vien dėl to, kad kalėdinės dekoracijos slepiamos likusią metų dalį spintoje, dar nereiškia, kad jas pirkdami turite pamiršti apie savo stiliaus standartus.

Taigi elegantiškai nusiteikę skubėkime pasižvalgyti po kalėdinių dekoracijų naujoves – gal šie daikčiukai pasirodys tokie prašmatnūs ir universalūs, kad juos tikrai po švenčių bus gaila išmesti.

Šventiniai rankdarbiai

Šios kojinės yra paprastos, klasikinės, dvelkia vaikiškumu, todėl puikiai tinka šventėms. 

Elnio statulėlė

Elniuko su raitytais ragais statulėlė suteiks šventiniam stalui ypatingumo.

Suteikite namams jaukumo

Pamirškite pretenzingus ornamentus. Plevenančios plunksnos tokios elegantiškos ir puošnios, jos atrodys puikiai ant kalėdinės eglutės, taip pat prieš langą ar žemiau šviestuvo.

Rankų darbo žvakės

Rankų darbo žvakės ypač mielos, nes gali būti pagardintos jūsų mėgstamais kvapais arba padekoruotos ypatingais aksesuarais.

Modernu ir žaisminga

Veltinio karoliukai labai madingi, jie daug dailesni nei įprasti plastmasiniai. Apjuoskite jais eglutę ar dekoruokite duris, sukurdami tikrai šventišką atmosferą. Galite nuvelti ir visus žaisliukus! Arba tiesiog iškirpkite iš gatavo veltinio įvairius ornamentus.

Šventiniai žibintai

Pagaminti gatvės lempų pavyzdžiu, tokie žibintai tiesiog sukurti apšviesti įėjimą į namą. Nušlifuotas nikelis teikia blizgesio ir puikiai dera su pušies ir magnolijos dekoracijomis.

Stiklo girliandaSuteikite prabangos ir puošnumo, krištolinio sietyno spindesio langui, durims arba eglei. Stiklinė girlianda atspindės lempučių švieselių žaismą, suteiks akinančio blizgesio, praplės žiburiuojančią erdvę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)