Baltos Kalėdos „Tarantino“ klube

Šventes reikia švęsti, tad visus siautulingai nusiteikusius Tarantino kviečia apsirėdyti baltai ir dalyvauti išskirtiniame kalėdiniame vakarėlyje – Baltos kalėdos. Vakaronės garbei visos erdvės pavirs baltais sniegynais, baltais atspalviais suspindės ir šaunusis personalas! Muzika – išjudins visus, kiek per ilgai užsisėdėjusius prie stalų, o maišomi kokteiliukai nuneš tiesiai į stebuklų šalį !

Renginio vieta: Tarantino klubas (Trakų g. 2, Vilnius)
Renginio laikas: Gruodžio 25 dieną, 22:00 val.

Christmas in Afrika POSH klube

POSH kokteilių klubas šiais metais žada pasitikti visiškai netradiciškai, laužydamas visus įmanomus standartus! Kol kituose Vilniaus klubuose lankysis Kalėdų Seneliai, nykštukai bei snieguolės, POSH kokteilių klube karaliaus juodojo žemyno kultūra.... Taip! Supratai teisingai - šiais metais Kalėdas švęsime Afrikoje!

Vakarėlio, pavadinto CHRISTMAS in AFRICA, metu prie pulto stos žmogus geriausiai išmanantis šį reikalą - pats DJ BLACKB, o POSH barmenai vienai nakčiai virs kuo tikriausiais Afrikos čiabuviais.

Renginio vieta: POSH - kokteilių klubas (Pamėnkalnio g. 7, Vilnius)
Renginio laikas: Gruodžio 25 dieną, 23:00 val.

Seksualiosios Kalėdos „Cocainn“ klube

Gruodžio 25d. naktį COCAINN klubas laukia visų pasiruošusių švęsti Šv.Kalėdas iki ryto! tam kad Kalėdos taptų dar karštesnės COCAINN kolektyvas pažada prisidengti dar mažiau kūno jog atmosfera įkaistų iki maksimumo!

Renginio vieta: Cocainn (Gedimino pr. 2, Vilnius)
Renginio laikas: Gruodžio 25 dieną, 22:00 val.

Christmas Party „Zero“ klube

Kalėdos arba šventos Kalėdos – senas šaknis turinti žiemos saulėgrįžos, saulės sugrįžimo šventė. Kalėdiškai nusiteikęs Allergic pasiruošęs užkaitinti Jūsų kraują šokių aikštelėje. O išradingieji klubo barmenai pažada skaniausius kokteilius visą naktį!

Renginio vieta: Zero klubas (M. Valančiaus g. 11, Kaunas)
Renginio laikas: Gruodžio 25 dieną, 22:00 val.

Kalėdos su Golden Parazyth „Kanklės“ klube

Gruodžio 25 švęsime Kalėdas kartu su lietuvių elektroninės ir šokių muzikos duetu Golden Parazyth. Taip pat vakaro metu gros puikiai žinomi Dj: Mountak (Matas Bernotas), Šarūnas Vabolis bei Anna Hanna.

Renginio vieta: Kanklės (Laisvės alėja 36, Kaunas)
Renginio laikas: Gruodžio 25 dieną, 22:00 val.

Kalėdų Pasaka 2013 „Mojo Lounge“ klube

Laikas keistis ir Šv. Kalėdas praleisti tikroje pasakoje! Pamiršk tai, kas buvo įprasta ir nuspėjama ir ramų vakarą iškeisk į nepakartojamą, pasakišką kalėdinį stebuklą! Šią Šv. Kalėdų naktį magiškas K. Kulik vokalas užburs jaukumu ir šiluma, o lengvai besiliejantis naujausių melodijų skambesys „Mojo Lounge“ papuoš skoningomis muzikos girliandomis. Kalėdinę eglę puoš blizgantys staigmenų žaisliukai, o iš dangaus pabirs skambus muzikinių snaigių konfeti! Ryškiau už Kalėdų žvaigždę čia šviesi tik Tu ir Tavo pasakiška nuotaika!

Renginio vieta: Mojo Lounge (V. Putvinskio g. 50, Kaunas)
Renginio laikas: Gruodžio 25 dieną, 22:00 val.

Magiškos Kalėdos su Radistais „Martini“ klube

Zip FM eterio herojai Jovani ir Rolas ne tik iš Jūsų purtys baltas mišraines šokių aikštelėje, bet ir enterteinins Jus ant scenos įvairiais žaidimais! Radistai, geriausi klubiniai Hitai, šėlionės ant baro – tai “šventos” Kalėdos, kurias siūlo “Martini”.

Renginio vieta: Martini (Baltijos per. 24b, Klaipėda)
Renginio laikas: Gruodžio 25 dieną, 22:00 val.