Perskaičiusios šį straipsnį, suprasite, jog iš tikrųjų patikti stipriajai lyčiai nėra sunku, netgi labai lengva. Tačiau, kaip dažnai būna gyvenime, paprasčiausi dalykai dažniausiai būna patys sudėtingiausi.

Be to, tokios, atrodo, paprastos vyrų žavėjimo smulkmenos labai lengvai pasimeta pilkoje rutinoje. Dėl šios priežasties patarimai, kaip patikti vyrams, niekada nepraranda aktualumo, o ypač artėjant Valentino dienai.

Siūlome visą savo dėmesį skirti ne konkrečiai gundymui, o tiesiog mokytis meno patikti stipriajai lyčiai, kuris apima žymiai daugiau. Tai ir mokėjimas bendrauti, traukti aplinkinių žvilgsnius subtilesniais dalykais nei itin trumpas sijonas bei begalė kitų moteriškų gudrybių.

Kaip priversti vyrus sekti jums iš paskos, ką daryti, kad kolegos darbe į jūs žiūrėtų ne kaip į bendradarbę, o kaip į Moterį? Kaip reikiamu metu užmiršti mamos vaidmenį ir persikūnyti į aistringą meilužę? Pasirodo, išmokti tokių dalykų tikrai nesunku. Pradedam!

Taigi ką daryti, kad vyrai jumis žavėtųsi?

1) Mylėkite vyrus

Labai dažnai mūsų galvoje gyvena ne vienas toks stereotipinis įsitikinimas kaip „Visi vyrai (tokie ir anokie)...“. Aišku, tokie įsitikimai turi įtakos ir mūsų elgesiui. Mes nesąmoningai iš vyrų pradedame laukti kažko blogo – kad tik pasiteisintų mūsų neigiama nuomonė. Taip užkertamas kelias bet kokiai maloniai patirčiai.

Dėl visko kaltos nuoskaudos iš praeities – tėvas arba nelaiminga meilė. Svarbu atsikratyti praeities šešėlių. Vyrų yra visokių – taip buvo ir bus, tačiau tai visai nereiškia, jog jie visi vienodi. Atsikračiusios tokių džiaugtis gyvenimu trukdančių stereotipų, bendrą kalbą su vyrais rasite tikrai lengviau.

Pasitreniruokite: kol einate į darbą, atidžiai apžiūrėkite kiekvieną sutiktą vyriškos lyties atstovą ir jį už ką nors sau mintyse pagirkite. Svarbiausia atsiminti, jog pagyrimo sulaukti turi visi be išimties jūsų sutikti vyrai! Šis pratimas padės ugdyti pozityvų mąstymą santykiuose su vyrais.

Aišku, galima būti ir bloga mergaite. Jeigu neieškote rimtų santykių, vienintelis jūsų tikslas – flirtas ar vienos nakties nuotykis, įsijautusios į blogos mergaitės vaidmenį jūs tikrai rasite stipriosios lyties aukų.

Yra vaikinų ir vyrų, kuriems labiausiai patinka būtent blogos mergaitės. Santykiai su tokia moterimi ar mergina – nuolatinis adrenalinas, tačiau dažniausiai jie labai greitai baigiasi: partneriai tiesiog per greitai perdega.

2) Nedramatizuokite

Vienas iš brangiausių ir svarbiausių dalykų mūsų gyvenime – paprastumas. Vyrai paprastumą itin vertina. Gebėjimas viską vertinti paprasčiau labai praverčia – tiek renkantis maisto produktus parduotuvėje, tiek sprendžiant problemas darbe ar santykiuose.

Stenkitės visko pernelyg neapsunkinti – šis patarimas galioja tiek kalbant apie santykius su priešinga lytimi, tiek darbe kylančias problemas. Į visus jūsų kelyje pasitaikančius sunkumus ir kliūtis reaguokite ramiai ir nekelkite dramų – būkite tikra, vyrai tai įvertins.

3) Šypsokitės

Šypsena – veiksmingiausia vyrų žavėjimo priemonė. Mergina ar moteris, kurios veide nuolat atsispindi rūpestis, vyrus atbaido (ir ne tik vyrus). O nuoširdi šypsena ir natūralus juokas juos traukia kaip magnetas. Tokią moterį jie mielai užkalbintų. Tikrai nenorime pasakyti, jog turite šypsotis nuolat, tiesiog nepamirškite šio ginklo ir išmintingai juo naudokitės.

4) Būkite moteriška

Stiprios moterys, nevengiančios savo galios demonstruoti, vyrus gąsdina. Jeigu nuolat esate pasiruošusi puolimui ir į visus aplinkinius žiūrite kaip į potencialius priešus , mažai tikėtina, kad vyrai išdrįs prie jūsų prieiti. Moteriškos moterys vyrus traukia kaip medus. Jos niekada nelieka nepastebėtos.

Paprasčiausios moteriškumo apraiškos – moteriška apranga, palaidi plaukai, aukštakulniai, papuošalai, lengva eisena, malonus balsas, elegancija. Tikra moteris visada mokės išklausyti, išmintingai patars, bus kantri, mokės, esant reikalui, patylėti.

5) Mokėkite priimti

Vyrams patinka moteris lepinti. O moterys ant savo pečių neša labai sunkią naštą: rūpinasi namais, vaikais, vyru, nepamiršta ir savęs. Todėl mokėkite priimti dovanas ir komplimentus. Jūs jų tikrai nusipelnėte. Džiaukitės, dėkokite ir parodykite, jog jums vyro dėmesys ir dovanos yra svarbūs. Tai didžiausia dovana vyrui, kokią tik galite įteikti.

Jeigu išmoksite nuoširdžiai džiaugtis ir dėkoti, vyras jausis labai laimingas ir savo moterį lepins dar dažniau. Jeigu vyras siūlo jus pavaišinti kava, panešti daiktus ar padėti pasistatyti automobilį – neatsisakykite, net jeigu be vargo viską galite padaryti pati.

6) Koketuokite

Nuoširdus, nesuvaidintas koketavimas – dar vienas slaptas tikros moters ginklas. Tokios smulkmenos kaip koketiškas žvilgsnis ar šypsena nuginkluos kiekvieną stipriosios lyties atstovą. Lengvas flirtas – žaidimas, teikiantis džiaugsmo tiek vyrams, tiek moterims.

7) Nevaidinkite nepasiekiamos

Nenuginčijama tiesa – vyrams patinka iššūkiai, tačiau nederėtų perlenkti lazdos. Jeigu atrodysite pernelyg neprieinama, jiems gali tiesiog nusvirti rankos. Parodykite, jog už nepasiekiamos moters kaukės slepiasi jautri, švelni princesė – bent jau nusišypsokite. Taip jūsų dėmesio siekiantis vyras jausis padrąsintas veikti ir toliau siekti jūsų palankumo.

8) Išsiskirkite iš kitų

Visos norime būti išskirtinės, tačiau koks paradoksas – masiškai sekame mada. Kas tai bebūtų: ar plaukų spalva, ar žemę šluojantys sijonai. Tikra moteris save puikiai pažįsta – žino, ką derėtų akcentuoti, o ką – paslėpti. Išmokite pabrėžti tai, ką turite gražiausio – ir vyrais seks jums iš paskos kad ir į pasaulio kraštą.

9) Drąsiai geiskite

Kartais menas patikti vyrams painiojamas su geros mergaitės įvaizdžiu. Moteris ir mergina, kuri nedaro nieko kito, tik taikosi prie vyro užgaidų, labai greitai tampa neįdomi. Vyrams žinančios, ko nori, moterys pačios patraukliausios. Savęs ir savo poreikių pamiršti jokiais būdais nevalia. Toks elgesys liudija, jog mylite save, ir norite, kad jus mylėtų kiti. Ir žinote, kaip to paprašyti.

10) Didžiuokitės savo intelektu

Stereotipas, jog vyrams patinka tuščios gražuolės, gaudyte gaudančios kiekvieną vyro žodį, tėra mitas. Vyrams patinka moterys, su kuriomis jie gali kaip lygus su lygu pasikalbėti, padiskutuoti, argumentuotai pasiginčyti, aptarti abiems rūpimas temas. Svarbiausia – neperlenkti lazdos. Jeigu vyras žinos, jog greta jo – išminta ir protinga antroji pusė, jis ją gerbs ir brangins.

11) Būkite natūrali

Patarimas labai paprastas – nepaverskite savo gyvenimo teatro scena. Būkite savimi ir mylėkite save tokią, kokia esate. Vyrai natūralumą labai vertina. Nesistenkite pasirodyti esanti geresnė ar blogesnė nei yra iš tikrųjų – kaukę vis tiek anksčiau ar vėliau teks nusiimti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (192)