aA
Sugalvoti naują, unikalią ir sėkmingą verslo idėją šiais laikais atrodo itin sudėtinga. Juk aplinkui tiek daug prekių ir paslaugų. Kol vieni pataria trūks plyš ieškoti originalumo, kiti kategoriški – nesvarbu ką kuri – svarbiausia kokybė. DELFI kviečia su sėkmingais ir kokybiškais lietuvių smulkiais verslais susipažinti iš arčiau reportažų cikle „Kaip tai padaryta“.
Picerija Vilniuje
Picerija Vilniuje
© DELFI / Šarūnas Mažeika

Šį kartą DELFI vieši šiuo metu vienoje Vilniaus picerijų „Don Simon“. Tai viena tų vietų, kurias rekomenduoja restoranų apžvalgų „Laukinės žąsys“ įkūrėjas žurnalistas Andrius Užkalnis. Picerija iš maisto kritiko gavo patį aukščiausią įvertinimą. Kokia šio restorano sėkmės paslaptis?

Sukti galvos neverta – prieš Jūsų akis tikros itališkos picos, dėl kurios daugelis sutinka laukti eilėje, gamyba. Įvertinkite patys.

Jau septyniolika metų šefu dirbantis Lauras paklaustas, ko reikia gerai picai atsako itin paprastai.

„Reikia meilės ir labai kokybiškų produktų“, – teigė jis. Italijoje stažavęsis šefas pasakojo, kad net ir picų tėvynėje galima paragauti nevykusių patiekalų.

Skirtinguose Italijos regionuose picų gaminimo tradicijos skiriasi įvairiai niuansais. Pavyzdžiui, kai kurie italų kepėjai įsitikinę, jog picos pado formavimui panaudojus specialią mašiną picos tešlą sugadina. Tuo tarpu kiti regionai galvoja visiškai priešingai. Bene svarbiausia nuspręsti, koks turėtų būti picos padas – purus ar traškus. Vis dėlto dėl vieno sutaria visi – švieži ir kokybiški produktai gerai picai tiesiog būtini.

Picų kepėjas įsitikinęs, kad per dieną galima iškepti tiek picų, kiek nori. Jo karjeroje buvo tokių dienų, kai keturiese jie iškepė net 920 picų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Šaltasis karas tarp JAV ir Kinijos bus visiškai kitoks: laukia pasaulio padalijimas (187)

Antrasis šaltasis karas , vykdomas žmonių perpildytoje planetoje, kur baimę didina socialiniuose...

Žingsnius link WNBA dedančiai Jocytei tenka atsiprašinėti Parkerio už „Žalgirio“ marškinėlius specialiai Krepšinis.lt iš Paryžiaus (19)

„Trenerių požiūris į žaidėjus. Nesvarbu, ar berniukai, ar mergaitės. Į visus žiūri...

Vietoj lauktos siuntos – varvanti lūženų krūva: paštas vilniečiui turėjo paaiškinimą (156)

Permirkusi lūženų krūva, – štai taip gautą siuntą, siųstą iš Kinijos ir atsiimtą Lietuvos...

Atradimas imuninėje sistemoje gydant vėžį: yra vilties, kad bus galima padėti visiems sergantiems (22)

Mokslininkų ką tik atrastas naujas žmogaus imuninės sistemos aspektas, anot ekspertų, gali būti...

Koronavirusas sparčiai plinta už Kinijos ribų: vis daugiau žmonių suserga ir kitose šalyse prognozuoja, kiek žmonių dar nežino, kad gali būti užsikrėtę; atnaujinta 12.10 (346)

Patvirtintų naujo tipo koronaviruso sukeltos pneumonijos atvejų skaičius Kinijoje sekmadienį...

Ištyrus darbo rinką Anglijoje – perspėjimas: milijonai rizikuoja tapti bedarbiais (13)

Ištyrus darbo rinkos poreikius Didžiojoje Britanijoje, paaiškėjo, kad milijonai žmonių dėl...

Vilnietis sutrikęs: vos tik gavo pinigų už komandiruotę, valdininkai nusprendė išmesti iš socialinio būsto (239)

Sigitas Danilevičius su drauge Virginija Balaišiene jau dešimt metų gyvena socialiniame būste...

Ką daryti, jei žmona pasiuntė į turgų parnešti geros mėsos (19)

Kalvarijų turguje kartu su profesionaliu virėju Jevgenijumi Volkovu renkamės kokybišką mėsą,...

Po princo Harry ir Meghan Markle pasitraukimo – nauji karališkieji titulai Williamui ir Kate (8)

Pastarasis metas karališkajai šeimai nepagailėjo išbandymų ir pokyčių,. Po to kai princas...

Aurelija Karaliūtė

„Aš lavonų nevalgau!”: kaip tarpukariu vegetarai Lietuvoje radosi

XIX ir XX amžių sandūroje pasaulyje vyko dideli pokyčiai įvairiose mokslo srityse, farmacijos bei...