Pripažinkime - kartais nieko neveikti, o tiesiog gulinėti lovoje priešais televizorių, yra labai gera. Tuomet ką gi nuveikti, jei nusprendėte nieko neveikti per atostogas?

Pateikiame jums kelis variantus veiklų, kurios galėtų būti puiki ir naudinga pramoga atostogoms namuose.

Išeikite į gryną orą. Kiekvieną dieną mažiausiai valandai išeikite į gryną orą. Ne į miestą, lauko barus ar kavines, o į gryną orą - parką ar miškelį. Seniai svajojote pradėti bėgioti? Puiku! Atostogos yra gera proga pradėti sportuoti - gal tai bus gero įpročio pradžia.

Susitikite su draugais. Prieš tokias tingias atostogas susiplanuokite susitikimus su seniai matytais draugais, su kuriais jau begėdiškai seniai plepėjote.

Aplankykite tėvus. Bent vieną ar dvi atostogų dienas paskirkite tėvams ir nuvykite jų aplankyti. Leiskite, kad jie jus palepintų kaip vaikystėje.

Žiūrėkite filmus. Prieš planuojamas atostogas namuose, susidarykite filmų, kuriuos seniai norėjote pamatyti, sąrašą. Arba pasirinkite savo mėgstamo režisieriaus filmografiją. O jei sąrašų sudarinėjimui neturite laiko, tiesiog atsiverskite knygą "1001 filmas, kurį privalai pamatyti per savo gyvenimą".

Palepinkite save. Nereikia keliauti į SPA salonus, kad atgaivintumėte ne tik kūną, bet ir sielą. Iš namuose esančių produktų galima pasigaminti įvairiausių kaukių ar kūno šveitiklių. Ir tai galioja ne tik moterims!

Susitvarkykite! Susitvarkykite namus iš pagrindų ir atsikratykite jums nereikalingų daiktų. Pradėkite perskaitytomis knygomis (jas galite padovanoti bibliotekai), baigiant garažu, išmetant senus rakandus. Pamatysite, kaip jums pačiam palengvės, o namai taps erdvesni.

Gaminkite. Kiekvieną dieną eksperimentuokite virtuvėje. Galbūt yra patiekalas, kurį norėjote pasigaminti, bet dėl savo kulinarinių sugebėjimų trūkumo nedrįsote išbandyti jo recepto. Gaminkite kad ir pačius sudėtingiausius patiekalus, o produktų jiems ieškokite po visą miestą.

Atnaujinkite kambarį. Seniai svajojote apie remontą, bet tam pritrūkdavo laiko? Per atostogas perdažykite vieną kurį nors kambarį. Arba atnaujinkite baldus - perdažykite spintą arba virtuvės lentynėles.

Tiesiog tinginiaukite. Leiskite sau patinginiauti ir tiesiog pagulėti ant sofos. Nėra nieko saldžiau, kaip popietinis miegas.