„Kūrinys atsirado tik dėl mano artimų žmonių pagalbos, niekada anksčiau nerašiau dainos Kalėdu tema. Man Kalėdos – tai didžiausia šventė metuose, laikas, kai norisi grįžti namo, būti su šeima, draugais. Tai laikas, kai prisimename, kad galime šypsotis. Parašyti dainą nebuvo labai sudėtinga, tiesiog perteikiau emocijas, subėriau gražias natas ir išėjo puikus darbelis“, – pasakojo K. Kielaitė.

Vaizdo klipe atlikėja lanko gražiausias Vilniaus vietas ir skleidžia kalėdinę nuotaiką.
 
„Šeštadienio rytas buvo magiškas, kai pagalvoju, tai visa diena buvo kaip gražus sapnas. Turėjome labai mažai laiko ir, manau, sukūrėme kalėdinį stebuklą. Pamačiusi klipuką supratau, kad tai yra kvietimas sugrįžti namo“, – prisiminusi filmavimą sakė dainininkė.
 
“Vaizdo klipo kūrėjos Sifijos Korf dėka gražūs vaizdai iš žiemiškai apšerkšnijusio Vilniaus pasieks jūsų namus ir tikiuosi, kiekvieno širdelę“, – kalbėjo atlikėja.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)