Šiemetė Druskininkų pramogų aikštės eglė nelabai skiriasi nuo pernykštės, nes panaudota ta pati, prieš porą metų miesto įsigyta metalinė konstrukcija, kaskart iš naujo apkaišoma eglių šakomis. Tačiau nustebinti miestelėnus ir svečius bus kuo, nes naujomis šviečiančiomis instaliacijomis bus papuoštos pagrindinės gatvės, pėsčiųjų alėja, parkai ir Druskonio ežero pakrantė.

„Praeivių žvilgsnius traukia spindintys medžiai, magiškos burtininkės ir grojančios fėjos, šokėjų iš pasakos pora bei specialiai žiemos šventėms sukurtas išskirtinis kurorto simbolis – trys karūnuotos pušys“, – pranešė Druskininkų savivaldybės administracija.

Iki savaitgalio planuojama užbaigti įrengti prakartėlę su gyvomis avimis. Keletą metų iš eilės šią druskininkiečių pramogą kritikuojančios ir piketus rengiančios žaliųjų organizacijos teigia, kad toks gyvūnų eksponavimas vietoje, kur vyksta triukšmingi renginiai ir griaudėja fejerverkai, prilygsta jų kankinimui, bet Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba dėl to šventinių renginių organizatoriams jokių priekaištų neturi.

Gydyklų parke, šalia muzikinio fontano, kaip kasmet suspindės daugiau kaip 50 originalių eglučių parkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)