Imbierų džemas


Reikės:

  • 250 g imbiero (valyto)
  • 125 g cukraus
  • 125 ml vandens
  • 1 žalio čili
  • 4–5 anyžių

Gaminimas:

  1. Supjaustykite imbierą vienodomis riekelėmis.
  2. Imbierą, anyžius, vandenį, cukrų supilkite į puodą, pamaišykite, leiskite užvirti (kol ištirps cukrus).
  3. Kol viskas verda, supjaustykite žalią čili. Sudėkite jį į puodą ir viską sumaišykite.
  4. Truputį pavirkite ant vidutinės ugnies ir skanaukite.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)