16
Kitas

1. Susikurkite gerą grojaraštį

„Kaip smulkaus verslo savininkė galiu pasakyti, kad yra daugybė dalykų, į kuriuos būtina sutelkti dėmesį, todėl tokiame versle produktyvumo optimizacija yra itin svarbus dalykas“, - „Business insider“ pasakojo Jennifer Bandier, JAV esančios „Bandier“ drabužių parduotuvės atletams įkūrėja.

Pirmoji „Bandier“ parduotuvė buvo atidaryta 2014 metais ir jau tikimasi, kad kitąmet jos pelnas išaugs iki 20 mln. dolerių.

„Aš esu įsitraukusi į visus verslo aspektus, esu atsakinga už viską, kas susiję su prekės ženklo auginimu, todėl kiekvienas komponentas man yra vienodai svarbus“, - pasakojo ji.

„Tačiau tai gali būti destruktyvu ir neefektyvu“, - tikina J. Bandier. „Kai turi daug skirtingų projektų, kartais didžiausiu iššūkiu tampa gebėjimas susitelkti ir dirbti produktyviai“.

Nuosavo verslo savininkė pataria – jei nori būti sėkmingas, privalai susidėlioti prioritetus ir prisiversti deleguoti darbus.

„Nuo pat pirmos dienos aš pasamdžiau ekspertų komandą, kad padėtų plėtoti mūsų prekės ženklą, o aš tuo tarpu susitelkiau ties didesniais mūsų plėtros planais. Kai kurie verslininkai susikoncentruoja į konkurenciją, kas taip pat gali blaškyti nuo pagrindinių tikslų ir sumažinti produktyvumo lygį. Daug veiksmingiau yra išnaudoti laiką tam, kad išsiryškintumėte savo vystomo prekės ženklo plėtros rezultatus ir augimą skatintumėte, pasitelkę pozityvumą ir atkaklumą“.

J. Bandier, kuri ankščiau buvo tokių žinomų muzikos industrijoje grupių kaip TLC prodiuserė, pasidalino penkiais auksiniais patarimais, kaip ramiai įveikti iškilusius sunkumas ir išlaikyti maksimalų produktyvumą darbe.

16
Kitas

1. Susikurkite gerą grojaraštį

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)