Visą šią savaitę papildomai organizuojami autobusų maršrutai nuvažiuoti į Lėbartų bei Joniškės kapines.

Iki spalio 31 dienos papildomai organizuojami 11, 18, 111 maršrutų važiavimai.

Lapkričio 1 dieną papildomai organizuojami 11, 17, 18, 99, 111, 117 maršrutų važiavimai.

99 maršrutą aptarnaus įprastai 9 maršrutu važiuojančios transporto priemonės, todėl lapkričio 1-ąją atitinkamai bus suretinti 9 maršruto važiavimai.

Lapkričio 2 dieną papildomai organizuojami 11, 17, 18 ir 111 maršrutų važiavimai.

Į Joniškės kapines galima nuvažiuoti ir 21 maršruto autobusu, o Lėbartų kapines galima pasiekti 11A, 11B ir 28 maršrutų autobusais.

Vairuotojai turėtų būti atidūs, jog spalio 31-ąją, lapkričio 1-ąją ir 2-ąją keisis eismo organizavimas prie Joniškės bei Lėbartų kapinių.

Automobiliai į Lėbartų kapines iš Klaipėdos galės važiuoti per Jakų sankryžą Dovilų kryptimi, Kiškėnus ar Šernus bei Šilutės kryptimi per Šernus.

Lengviesiems automobiliams bus leidžiama važiuoti tik viena kryptimi – nuo Kiškėnų, Dovilų ir Šernų gyvenviečių Rimkų link.

Iš Rimkų gyvenvietės Lėbartų kapinių link bus leidžiama važiuoti tik visuomeniniam transportui.

Į Joniškės kapines bus galima patekti, važiuojant iš Liepų gatvės pusės, važiuojant Joniškės gatve. Nuo Kelmiškės gatvės Joniškės gatve galės važiuoti tik viešasis transportas ir neįgalieji.

Lengvųjų automobilių vairuotojams teks važiuoti Kelmiškės gatve Palangos plento link.

Autobusų aršrutų ir eismo organizavimo prie kapinių schemos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją