Griebkite savo fotoaparatą ar mobilų telefoną, nufotografuokite savo gyvenvietės eglę ir atsiųskite ją mums. Specialiame polapyje rasite anketą, kur reikia įrašyti savo kontaktinius duomenis, miestą ir įkelti būtinai savo darytą eglutės nuotrauką.

Jos nukeliaus į nuotraukų galeriją, kur skaitytojai galės balsuoti už egles favorites. Daugiausiai balsų surinkusi žaliaskarė bus paskelbta gražiausia Lietuvoje. Dviems burtų keliu išrinktiems nuotraukų autoriams bus padovanoti kvietimai į kino filmo „The Post“ DELFI premjerą.

Konkursas vyks iki sausio 4 dienos. Anketą, eglučių galeriją ir konkurso taisykles rasite ČIA.

Pernai konkursas vyko DELFI feisbuke. Jo metu skaitytojų simpatijas susižėrė Jonavos Kalėdų eglė. Šio miesto žaliaskarė tviskėjo balta spalva, ji buvo sudaryta iš didelių burbulų. Eglutės viršuje žibėjo ir milžiniška šventinė žvgaigždė.

Visą praėjusių metų eglių galeriją galite rasti ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)