Šis kilnus poelgis taip ir būtų likęs nepastebėtas, jei ne viena praeinanti pro šalį turistė – ji nufotografavo ir pasiuntė nuotrauką Niujorko policijai, kuri ją paviešino savo facebook‘o profilyje.
Nuo to laiko ji buvo peržiūrėta beveik du milijonus kartų, sulaukė daugiau kaip 20 000 komentarų.

Pagarsėjęs policininkas Lawrence De Primo „New York Times“ taip pakomentavo savo poelgį: „Lauke buvo labai šalta, ant jo kojų matėsi pūslės. Aš pats buvau su dviem poromis kojinių ir man dar buvo šalta.“

Išsiaiškinęs, koks benamio kojų dydis, pareigūnas nuėjo į artimiausią parduotuvę ir nupirko porą aulinių batų už 100 dolerių. Parduotuvė pritaikė jam 25 dol. nuolaidą. Policininkas padėjo benamiui apsiauti.
L.DePrimo neišmetė čekio, kuris, kaip jis sako, „primena man, kad kai kuriems žmonėms yra žymiai blogiau.“

Šį epizodą nufotografavusi Jennifer Foster pati dirba Arizonos policijos valdyboje. „Aš dirbu teisinį darbą jau 15 metų, tačiau dar niekada gyvenime nebuvau taip sujaudinta“,-rašė ji socialinio tinklo puslapyje.

„Aš manau, svarbu mums visiems prisiminti tikrąją priežastį, dėl kurios mes dirbame šį darbą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (289)