„Visa virtinė „erelių“ kaip ir kiekvieną rytą Kalvarijų gatvėje (Vilniuje) prie „Kuro aparatūros“ sankryžos. Užknisa juodai...“, – rašo rubrikai „Gėdos stulpas“ savo vaizdo įrašą atsiuntęs „Plikiu“ pasivadinęs skaitytojas.

Norite ir Jūs dalyvauti konkurse?

Kviečiame aktyviai naudotis mobiliaisiais telefonais ir tik nufotografavus ar nufilmavus „kelių gaidelius“ siųsti el.paštu: piliečiai@delfi.lt nurodant dalyką – „Gėdos stulpas“. Redakcija pasilieka teisę publikuoti tik konkurso sąlygas atitinkančią vaizdo medžiagą ir istorijas.

Laiške trumpai nurodykite užfiksuoto įvykio aplinkybes, taip pat reikia nurodyti savo kontaktus (vardą, pavardę, el. paštą, telefoną. Jei norima, kad nebūtų skelbiama pavardė arba skelbiamas tik slapyvardis – reikia nurodyti jį. Šių duomenų mums reikia tam, kad galėtume susisiekti laimėjimo atveju).

Nuotraukų ir video lauksime iki balandžio 18 d. Dešimt daugiausiai skaitytojų dėmesio sulaukusių „Gėdos stulpo“ istorijų bus apdovanotos specialiais projekto partnerio draudimo bendrovės „Gjensidige“ įsteigtais prizais – po 100 Lt čekiais draudimo paslaugoms.

Kita informacija ir sąlygos

1. Į prizus pretenduoja pranešimai, atsiųsti nuo 2013.03.19 iki 2013.04.22.
2. Pranešimų ir medžiagų skaičius nėra ribojamas. Tas pats skaitytojas gali atsiųsti kelis pranešimus.
3. Informaciją kviečiame siųsti el.paštu: pilieciai@delfi.lt, laiške nurodant dalyką „Gėdos stulpas“. Taip pat reikia nurodyti savo kontaktus (vardą, pavardę, el. paštą, telefoną. Jei norima, kad nebūtų skelbiama pavardė arba skelbiamas tik slapyvardis – reikia nurodyti jį. Šių duomenų mums reikia tam, kad galėtume susisiekti laimėjimo atveju).
4. Dalyvaudamas konkurse skaitytojas sutinka su konkurso tvarka ir sąlygomis.
5. Autorius, pateikiantis nuotrauką ar video medžiagą konkursui, suteikia DELFI teisę laisvai disponuoti medžiaga savo nuožiūra. Nuotrauka ar video tampa portalo nuosavybe.

Laukiame Jūsų istorijų!