FRANCHISE HUB komanda tiki, kad franšizavimas Lietuvoje ir kitose regiono šalyse turi šviesią ateitį, kurioje – dar daugiau sėkmingai savo veiklą vykdančių verslų, naujų darbo vietų ir ekonominės gerovės. FRANCHISE HUB kviečia prisijungti ir siekti šių tikslų kartu.

Ką tau gali duoti FRANCHISE HUB?

- Žinias apie franšizavimą

- Franšizavimo naujienas

- Baltijos regione ir Baltarusijoje parduodamų franšizių sąrašą ir galimybę jas įsigyti

- Franšizavimo seminarus ir parodas Baltijos regione ir Baltarusijoje

- Informaciją apie artimiausius renginius – tiek Lietuvoje, tiek pasaulyje

- Franšizavimo konsultavimo paslaugų tiekėjų duomenis

- Išsamią statistiką apie franšizavimo padėtį regione

- Nemokamos mokomosios medžiagos parsisiuntimui

Kuo unikalus FRANCHISE HUB? Iki jo sukūrimo buvo jaučiamas sistemingos ir nuolat atnaujinamos franšizavimo duomenų bazės apie verslo galimybes Baltijos šalyse ir Baltarusijoje trūkumas. FRANCHISE HUB yra sukurtas tam, kad pašalintų šį atotrūkį.

Pagrindinis FRANCHISE HUB tikslas – didinti franšizavimo modelio žinomumą ir skatinti franšizavimo plėtrą Baltijos šalyse ir Baltarusijoje. Taip pat – regiono verslininkams ir investuotojams pristatyti sėkmingiausias užsienio franšizes. FRANCHISE HUB sujungia franšizės davėjus ir potencialius franšizės gavėjus tiek regiono ribose, tiek užsienyje.

Turite klausimų? Dėl nemokamos konsultacijos nedvejodami rašykite adresu info@franchisehub.eu, skambinkite telefonu +370 5 210 21 64 ar tiesiog apsilankykite interneto svetainėje adresu www.franchisehub.eu.