Audringame vakarėlyje nuo baltarusiškų saldumynų, įvairių patiekalų ir gėrimų lūžo stalai, čia apsilankė ne tik šių metų "eurovizininkai", bet ir daugybė kitų europiečiams puikiai pažįstamų žvaigždžių.

Lietuvos atstovas A. Pojavis linksmintis į baltarusių vakarą neatvyko. Dainininkas šeštadienį praleido susitikęs su didžiausios Švedijoje Skonės lietuvių bendruomenės nariais Hogano miestelyje. Čia jis surengė ir savo koncertą, bendravo su Lietuvos ambasadoriumi Švedijoje Eitvydu Bajarūnu, Lietuvos garbės konsulu Ingmaru Ingstadu, taigi, sugrįžęs į Malmę Andrius panoro pailsėti prieš sekmadieninę repeticiją ir "Eurovizijos" atidarymo iškilmes.

Pasirodymus scenoje baltarusių vakarėlio metu surengė Azerbaidžano, Estijos, Austrijos, Makedonijos, Moldovos, Kroatijos atstovai ir kiti atlikėjai. Vakarėlio šeimininkė A. Lanskaya taip pat atliko savo "eurovizinį" kūrinį "Solayoh" ir kvietė susirinkusiuosius pasilinksminti.

Alyonos Lanskayos "eurovizinis" vakarėlis Malmėje - DELFI nuotraukų galerijoje:

Pašėlti į baltarusių organizuotą vakarą susirinko daugybė Europos žurnalistų, įvairių šalių šių metų "Eurovizijos" atstovų bei delegacijų narių. Tarp jų buvo ir latvių duetas PER, Rusijos atstovė Dina Garipova. Tiesa, ji lipti į sceną nepanoro. Airis Ryanas Dolanas taip pat vakarėlio metu dalijo interviu Europos reporteriams, čia linksminosi ir Makedonijos, ir Juodkalnijos atstovai.

Tačiau ryškiausiai šeštadienio vakarą blykstelėjo europiečių šiandien šiek tiek primiršta dainininkė ir modelis, buvusios grupės "A Teens" narė Marie Serneholt. "A Teens" išgarsėjo Europoje dar 1999-aisiais, išleidę savo pirmąjį singlą - grupės "Abba" kūrinio koverį "Mamma Mia". Singlas keletą mėnesių karaliavo ne tik Švedijos, bet ir viso pasaulio topų viršūnėse keletą metų.

"A Teens" - "Mamma Mia":

"A Teens" - "Upside Down":

Grupė debiutinį albumą "Abba Generation" išleido 2000-aisiais ir labai greitai tapo viena sėkmingiausių pasaulyje žinomų švedų grupių. Grupė gyvavo iki 2006-ųjų, vėliau M. Serneholt pradėjo solinę karjerą ir debiutavo su singlu "That's the way my heart goes"

Marie Serneholt - "That's the way my heart goes":

Atlikėja, atsisveikinusi su "A Teens" ir pradėjusi solinę karjerą ilgą laiką buvo šviesiaplaukė, tačiau jau kurį laiką ji džiaugiasi tamsių plaukų šukuosena. M. Serneholt "Eurovizijos" transliacijų metu šeimininkaus Malmės arenoje, "greenroom'e".

Marie Serneholt - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)