Projektas „Saugus eismas” sulaukė daugiau nei 40 atsiųstų esė. Saugiam eismui neabejingi piliečiai gvildeno įvairiausias temas. Vieni surado klaidų kelių eismo taisyklėse, kiti skundėsi nemandagiais vairuotojais, treti pasakojo apie nutikimus gatvėse, o buvo ir tokių, kurie drąsiai dalijo patarimus, kaip reikėtų elgtis kelyje iškilus netikėtoms kliūtims.Už saugų eismą atsakingoms institucijoms tai tikrai taps vertinga informacija. Dėkojame visiems dalyvavusiems!

Kompetentingai projekto „Saugus eismas“ komisijai teko nelengva užduotis – reikėjo atrinkti 10 esė, kurios varžysis dėl pagrindinio konkurso prizo. Ilgai laužę galvas bei karštus debatus surengę komisijos nariai nusprendė, kad į konkurso finalą patenka šios istorijos:

Balsuoti už Jums labiausiai patikusį rašinį galite paspaudę konkrečios ese nuorodą, teksto apačioje.

DELFI skaitytojai gali balsuoti ir išrinkti, kurie rašiniai apie saugų eismą yra geriausi! Daugiausiai skaitytojų balsų surinkusioms istorijoms atiteks projekto „Saugus eismas" pagrindinio partnerio draudimo bendrovės „Gjensidige" įsteigti prizai – kuponai draudimo paslaugoms įsigyti:

1. Pirmosios vietos nugalėtojui - 1000 Lt vertės kuponas.

2. Antros vietos nugalėtojui - 500 Lt vertės kuponas.

3. Trečios vietos nugalėtojui - 300 Lt vertės kuponas.

Balsuoti galima nuo gegužės 9 iki 16 d. Nugalėtojai bus paskelbti gegužės 17 d.