Julia, 15 m., Švedija

Švedijoje gyvenanti Julia 2011 m. buvo išrinkta tarptautinio „Elite Model look“ konkurso pirmosios vietos nugalėtoja. Mergina džiaugiasi galinti pradėti modelio karjerą. Labiausiai jai patinka vaikščioti podiumu, todėl tikisi būti kviečiama į kuo daugiau kolekcijų pristatymų.

Lenka, 18 m., Čekija

Čekijoje gyvenanti Lenka laimėjo antrąją vietą tarptautiniame konkurse „Elite Model look 2011“. Konkurse sudalyvauti ją paskatino draugės. Šiuo metu Lenka studijuoja verslo administravimą, laisvalaikiu mėgsta užsiiminėti joga, važinėti dviračiu bei riedučiais.

Lieve, 16 m., Čilė

Lieve laimėjo trečiąją vietą „Elite Model look 2011“ konkurse. Čilėje gyvenanti mergina jau vaikystėje domėjosi mada, nuolat skaitė žurnalus „Vogue“ ir „Elle“. Laimėjusi trečiąją vietą Lieve gali dar labiau priartėti prie mados pasaulio. Mergina teigia, kad išsipildė jos vaikystės svajonė.

Ariane, 15 m., Brazilija

Iš Brazilijos kilusi „Elite Model look“ konkurso, vykusio 2011 m., finalistė Ariane teigia, kad niekada nesitikėjo tapti modeliu, nors ne vienas žmogus sakė, kad ji turėtų išbandyti save šioje srityje. Vis dėlto paskatinta draugų, mergina sudalyvavo konkurse. Šiuo metu Ariane daug keliauja, dalyvauja žurnalų fotosesijose, madų pristatymuose.

Li Xiaoxin, 20 m., Kinija

Kinijoje gyvenanti Li Xiaoxin svajojo tapti modeliu nuo 15 metų. Sudalyvavusi „Elite modelį look 2011“ konkurse mergina pateko į finalą. Komisijos nariai merginą išrinko dėl jos ryškių, išskirtinių veido bruožų. Dabar Li Xiaoxin nuolat kviečiama dalyvauti fotosesijose ir makiažo reklamose.

Josefine, 16 m., Prancūzija

„Elite model look 2011” konkurso finalistė prancūzė Josefine pirmą kartą mados atstovų buvo pastebėta, kai jai buvo 12 m. Deja, tuo metu mergina buvo per jauna, kad galėtų pradėti modelio karjerą. Šiuo metu ji gali įgyvendinti savo svajonę. Josefine labai mėgsta fotografuoti bei fotografuotis, todėl dalyvavimas fotosesijose yra mėgstamiausia jos modelio darbo dalis.

Pauline, 17 m., Reunionas

Konkurso finalistė Pauline gyvena Reunion saloje. Mergina teigia, kad draugai nuolat ją ragino išbandyti save modelių pasaulyje. Draugų bei šeimos palaikymas Pauline suteikia jėgų ir įkvėpimo dalyvauti visose fotosesijose bei kolekcijų pristatymuose. Mergina džiaugiasi gavusi puikią progą keliauti ir laukia, kol galės pasirodyti žymių dizainerių kolekcijų pristatymuose.

Elsa, 17 m., Angola

Angoloje gyvenanti Elsa yra viena iš 2011 m. vykusio „Elite model look“ konkurso finalisčių. Mergina teigia, kad jau vaikystėje norėjo tapti modeliu, nuolat svajojo, kaip demonstruos aukštosios mados drabužius. Elsa džiaugiasi tapusi konkurso finaliste, nes tai suteikia jai galimybę keliauti, pažinti naujas kultūras.

Lera, 16 m., Baltarusija

Baltarusė Lera pirmą kartą buvo pastebėta knygyne „Elite“ modelių atrankos agento, kuris jai pasiūlė sudalyvauti „Elite model look 2011” konkurse. Sudalyvavusi konkurse mergina pateko į finalą. Lera teigia, kad dirbti modelio darbą ją skatina draugai. Iš jų mergina susilaukia nepaprastai didelės paramos, jie seka kiekvieną merginos fotosesiją bei pasirodymą.

Amra, 17 m., Bosnija ir Hercegovina

Septyniolikmetė Amra kilusi iš Bosnijos ir Hercegovinos. Amra teigia, kad mada domisi nuo vaikystės, tačiau niekada nesvajojo būti modeliu. Sudalyvauti konkurse ją paskatino mama. Patekusi į „Elite model look 2011“ konkurso finalą mergina dalyvauja mados pristatymuose bei fotosesijose. Labiausiai Arma džiaugiasi, galėdama vaikščioti podiumu – tai jai patinka labiausiai.

Josefine, 14 m., Danija

Danijoje gyvenanti Josefine yra viena iš „Elite model look 2011” konkurso finalisčių. Mergina džiaugiasi, kad konkurse turėjo galimybę susipažinti su į ją panašiomis merginomis bei išmokti modelio darbo subtilybių. Josefine teigimu, svarbiausia yra nepamiršti būti savimi.

Lieke, 14 m., Olandija

Iš Olandijos kilusi Lieke sudalyvavo „Elite model look 2011“ konkurse, kur pateko į finalą. Konkurso teisėjus sužavėjo merginos akys. Šiuo metu mergina kviečiama dalyvauti mados žurnalų fotosesijose. Lieke teigia, kad mada yra jos aistra, todėl dabar ji džiaugiasi, kad atsirado puiki galimybė susidurti akis į akį su šiuo mados pasauliu.

Archana, 23 m., Indija

Indė Archana pirmą kartą buvo pastebėta per universitete vykusį mados pasirodymą. Ten jai pasiūlė dalyvauti „Elite modelį look 2011“ konkurse. Mados pasaulis merginą domina nuo pat vaikystės, todėl patekusi į finalą ji džiaugiasi, kad gali dar labiau prie jo priartėti. Taip pat Archana džiaugiasi, kad gali keliauti, pažinti naujus žmones ir kultūras.

Agata, 18 m., Rusija

„Elite modelį look 2011“ finalistė Agata gyvena Rusijoje. Mergina mėgsta meną, jogą ir prancūzišką maistą. Agata buvo pastebėta modelių atrankos agento. Iki tol ji nė nenumanė, kad galėtų būti modeliu. Šiuo metu Agata dalyvauja kolekcijų pristatymuose, fotosesijose. Labiausiai jai patinka fotografuotis madų žurnalams.

Ashley, 17 m., JAV

JAV gyvenanti Ashley yra viena iš „Elite model look 2011“ konkurso finalisčių. Nors gyvena San Diego mieste, dėl modelio darbo ji daug laiko praleidžia Los Andžele. Labiausiai Ashley džiaugiasi, kad modelio darbas jai suteikia galimybes keliauti bei pažinti naujus žmones.