Pirmame reportaže pamatysite apsilankymą Antakalnio mikrorajone esančiame dviejų kambarių bute. Namas, kuriame yra šis butas, pastatytas 2004 metais. Butas – 45 kv. m.

Buto gyventojai pasakojo, kad anksčiau yra tekę susidurti su neprašytais svečiais – po vagystės bute teko įmontuoti apsaugos sistemą. Taip pat gyventojai įtaria, kad vonios kambaryje gali plisti pelėsis. Šeimininkai skųsdavosi ir dažnomis elektros daviklių perkrovomis, tačiau pastaruoju metu ši problema yra aprimusi. Kartais bute atsiranda santechnikos problemų, kurias gyventojai sprendžia nedelsdami.

Pakvietėme keturis savo srities profesionalus, kurie kartu su žurnalistais sutiko apžiūrėti ir įvertinti buto būklę. Tai „Mano būsto“ energinio efektyvumo paslaugų vystymo grupės vadovas Šarūnas Šetikas, priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento gaisrų prevencijos skyriaus vyriausiasis specialistas Aurimas Gudžiauskas, saugos tarnybos „Mano sauga“ direktorius Gediminas Jankauskas ir „Mano būsto“ paslaugos „Mano meistras“ projektų vadovas Ramūnas Miškinis.

Visus specialistų pastebėjimus ir įžvelgtas problemas sužinosite pažiūrėję vaizdo reportažą.

Jei norite, kad profesionalų komanda aplankytų ir jūsų būstą, parašykite naujienų portalo DELFI redakcijai el. paštu projektai@delfi.lt ir netrukus su jumis susisieksime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)