Dalinamės dviemis silkių receptais, kuriuos pagainti pigu, lengva, greitai, o pats patiekalas yra tokia klasika, kad tiks net išrankiausiems.

Silkė su morkomis

Jums reikės:

- 400 gramų silkių filė
- 3 vienetų morkų
- 2 svogūnų
- 4 šaukštai pomidorų pastos
- keli šaukštai aliejaus


Gaminimas:

Supjaustykite silkę ir tvarkingai sudėkite į indą, kuriame ketinate ją patiekti ant stalo. Susmulkinkite svogūnus ir sutarkuokite morkas. Į keptuvę įpilkite aliejaus, suberkite svogūnus. Svogūnams apgeltus, suberkite tarkuotas morkas. Kai morkos suminkštės sudėkite pomidorų pastą, galite įberti pipirų ar druskos pagal skonį ir dar kelias minutes patroškinkite. Viską supilkite ant silkės. Skanaus!

Silkė su grybais

Jums reikės:

- 400 gramų silkių filė
- svogūno
- 200 gramų pievagrybių
- keli šaukštai aliejaus

Silkė su grybais

Gaminimas:

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir kepkite, kol pageltonuos ir suminkštės. Stambiau supjaustykite pievagrybius ir dėkite juos ant ant svogūnų, pakepkite, kol suminkštės. Viską sumaišykite su supjaustyta silkės filė. Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)