Anksčiau Druskininkai puošdavo gyvą eglę, augusią pramogų aikštėje – kiek pasvirusią, nutriušusią, bet natūralią. Tačiau šią vasarą ta eglė smarkiai nukentėjo nuo vėtros ir buvo nupjauta. Jos vietoje dabar pastatytas kūgio formos metalinis karkasas padengtas eglių šakomis, lempučių girliandomis ir dekoracijomis, o jo viršūnėje sumontuota aukso spalvos karūna.

„Įspūdingos, karališka karūna papuoštos, auksu žaižaruojančios Kalėdų eglės idėją pasiūlė profesionalūs dizaineriai, įvertinę Druskininkų simboliką,“- skelbiama Druskininkų savivaldybės administracijos išplatintame pranešime.

Gruodžio 3 d. Druskininkų pramogų aikštėje vyks Kalėdų eglės ir eglučių parko įžiebimo šventė. 11 val. Vilniaus alėjoje prasidės šventinių smulkmenų mugė, 15.30 val. bus surengta maltiečių labdaros akcija. 16 val. numatytas prakartėlės atidarymas ir šventinimas, o 16.30 val. bus parodyta teatralizuota lėlių misterija „Balta paslaptis“.

Šventiniame koncerte dalyvaus Alytaus choras „De-Žavu“ ir Asta Pilypaitė. Veiks karuselė ir vaikų itin laukiamas Kalėdų senelio paštas. Po koncerto planuojama surengti teatralizuotą ekskursiją po Kalėdinių eglučių parką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)