D.Montvydui buvo aprodyta visa reprezentacinės Kauno krepšinio komandos treniruočių bazė. Lietuvišką „Eurovizijos“ atranką laimėjusiam dainininkui „Žalgirio“ komandos kapitonas Paulius Jankūnas įteikė krepšinio kamuolį ir palinkėjo sėkmės tarptautiniame konkurse.

„Tai man iš vaikystės labai daug ką reiškia. Dvylika metų bandžiau žaisti krepšinį. Netapau krepšininku, bet be galo gerbiu krepšininkus“, – sakė žalgiriečių kamuolį iš P. Jankūno gavęs atlikėjas.

Krepšinio mokyklą anksčiau lankęs 24-erių dainininkas po žalgiriečių treniruotės sužaidė „vienas prieš vieną“ su Eurolygos ir Europos krepšinio čempionu, „Žalgirio“ treneriu Sauliu Štombergu. Kiek netikėtai pergalę iškovojo „Žalgirio“ arenos svečias.

„Nesergu už konkrečią komandą. Esu už profesionalų ir gražų krepšinį“, - sakė Donny Montell slapyvardžiu žinomas dainininkas. Jis pridūrė, kad „Žalgirio“ pasiekimai ir istorija jį įkvepia bei padeda siekti kuo geresnių rezultatų.

Apsilankyti „Žalgirio“ arenoje dainininką pakvietė Lietuvos čempionus ir jo kelionę į „Euroviziją“ remianti lažybų bendrovė „Top Sport“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)