Gaivus, įkvepiantis ir unikalus „Coca-Cola“ skonis paverčia Kalėdų akimirkas dar ypatingesnėmis tiems, kurių atsidavimas ir didelės pastangos įkvepia kitus džiaugtis Kalėdų švente, teigia idėjos autoriai.

Mergina, pakuojanti dovanas prekybos centre, mama, ruošianti Kalėdų vaišes ir tėtis, kuris net ir paskutinę minutę dar perka kalėdines dovanas. Netgi Kalėdų senelis, kuris atneša tūkstančius dovanų į kiekvienus namus. Kiekvienas iš jų nusipelnė išskirtinio „Coca-Cola“ buteliuko.

„Rašydami „ačiū“ ant kiekvieno buteliuko etiketės norime įkvėpti žmones išskirti tuos, kurie padeda kurti ypatingas Kalėdas, o kartu suteikti progą išreikšti dėkingumą ir emocijas netikėtu formatu, – sako bendrovės „Coca-Cola“ vadovė Baltijos šalims Ieva Matulaitienė.

Šis sezonas bus pirmasis, kuomet „Coca-Cola“ nustebins vartotojus Baltijos šalyse inovatyviu sprendimu. 0,5l „Coca-Cola“ ir „Coca-Cola Zero“ buteliukai bus papuošti šviečiančiomis tamsoje etiketėmis.

Kaip „Coca-Cola“ gali padėti išreikšti dėkingumą savo mylimiesiems magiškiausiu metų laikotarpiu? Tai labai lengva – paimkite „Coca-Cola“ buteliuką, palaikykite 5–10 min. šviesoje, vėliau ją išjunkite ir pažvelkite į buteliuką. Ir neužmiršk pasakyti „ačiū“ tiems, kurie Kalėdas paverčia magiškiausia metų švente, kviečia „Coca-Cola“ atstovai.