Mados namų „Prada“ kolekciją Milane demonstravo apvalesnės manekenės, buvo akcentuojamas biustas. Paryžiuje tarp „Louis Vuitton“ manekenių žygiavo ir neseniai pagimdžiusi Adriana Lima bei Karolina Kurkova. Drabužius demonstravo ir su apatinių drabužių kompanijomis siejami vardai, pavyzdžiui, Giles Deacon pasirinko „Victoria’s Secret“ modelius - Laetitia Castą ir Bar Rafaeli.

Apie manekenę Larą Stone pastaruoju metu daug kalbama ne tik dėl to, kad ji susižadėjo su Davis Williams, bet ir dėl to, kad žavus tarpelis tarp dantų ir pilnesnė figūra - tarsi gaivus vėjo gūsis mados pasaulyje. Dar viena susidomėjimo priežasčių - C dydžio krūtinė. Tiesa, ji ne vienintelė manekenė, turinti kuo užpildyti liemenėlę.

Pernai sudarytame „Sorbes“ daugiausiai pasaulyje uždirbančių manekenių sąraše penkios iš 10 merginų didžiuojasi C dydžio krūtimis. Tai Gisele Bundchen, Heidi Klum, Adriana Lima, Carolyn Murphy ir Miranda Kerr.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją