Los Andžele vagis pats užfiksavo momentą, kai pavogė išmanųjį telefoną „iPhone“. Jis netyčia įjungė telefono vaizdo kamerą ir pasidarė asmenukę, rašo mirror.co.uk

Telefoną jis pavogė įsibrovęs į vienus namus Los Andžele. Vagis į namą Venecijos kvartale pateko pro atrakintas duris ir pagriebė telefoną, gulėjusį ant stalo, tačiau netyčia jis įjungė filmavimo kamerą ir prieš pasišalindamas iš namo su pavogtu telefonu užfiksavo save stovintį svetainėje.

Telefono savininkas galėjo nuotoliniu būdu pasiekti telefone esančius vaizdo failus. Radęs vagies asmenukę, telefono savininkas iš karto nuotrauką perdavė policijai vildamasis, kad vagis bus sugautas. Vagies paieška vis dar tęsiama, tačiau pagal nuotrauką asmuo buvo nesunkiai identifikuotas.

Tuo metu, kai vagis pateko į namus, juose buvo moteris ir dvi penkiolikmetės paauglės. Visos jos miegojo. Namuose buvę asmenys incidento metu nenukentėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)