"Malmė man atrodo šiltas ir jaukus, nedidelis miestelis. Gal ir nėra mažas, bet kiek čia vaikščiojau, jaučiuosi lyg Klaipėdoje, jei būtų galima su kažkuo palyginti", - po ekskursijų ir pasivaikščiojimų Malmėje DELFI kalbėjo A. Pojavis.

Paklaustas, kaip jaučiasi ir kokiomis nuotaikomis gyvena, Lietuvos atstovas "Eurovizijoje" atskleidė jaučiąs jaudulį, nerimaujantis prieš pirmuosius pasirodymus scenoje.

"Jaudinuosi, nėra ko slėpti. Jaudinuosi, kaip mums su pritariančiaisiais vokalistais pavyks tapti stipria ir gera komanda. Akcentus dar reikės sudėlioti. Be abejo, jaučiu ne tik jaudulį, bet ir atsakomybę", - DELFI pasakojo jis.

Iki pirmojo pusfinalio gegužės 14-ąją A. Pojavis turės dalyvauti penkiose repeticijose. Paklaustas, ar ką ketina keisti, tobulinti įvaizdį, atlikėjas patikino to daryti neketinąs.

"Nebandysime nieko nei blizgučiais papirkti, nei ką. Išliksime kuklūs, kokie mes ir esame - tikri lietuviai", - sakė Andrius.

Pasiteiravus, ar žmona ketina atvykti į Malmę palaikyti savo sutuoktinio, Andrius atskleidė, jog ji norėtų apsilankyti Švedijoje, pabūti kartu, tačiau greičiausiai jai to padaryti nepavyks. 

Andriaus Pojavio vizito Malmėje akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

"Labai norėtų atvykti, bet dukra dar labai maža. Ji vis klausia, kaip viešbutis, ar yra lovų, bet iš tikrųjų dar pažiūrėsim, kaip čia bus. Sulaukiu palaikymo, bet pasakysiu atvirai: nesistengiu daug bendrauti su pasauliu, nelabai noriu visiems atrašinėti SMS ir kalbėti telefonu. Noriu būti čia ir dabar, noriu, kad būtume čia komanda, visi kartu. DELFI dėka mano artimieji ir bičiuliai turi galimybę sužinoti, ką aš veikiu ir kaip man sekasi. Net ir nereikia taip tiesiogiai, žiniasklaida man padaro labai gerą darbą", - kalbėjo A. Pojavis.

Papraįytas papasakoti, kaip iš šiandienos perspektyvų mato "Euroviziją", Lietuvos atstovas sakė jaučiąs, kad "eurovizinė" kelionė - ilga, mat prasidėjo praėjusių metų lapkritį. Jis sako jaučiantis, kad ne už kalnų ir finišo tiesioji.

"Man dėl to kartu ir džiugu, ir liūdna, nes žinau, kad šis stebuklas labai greitai pasibaigs. Stengiuosi sugerti kiekvieną akimirką, kiekvieną emociją, kurią tenka išgyventi, į save", - pasakojo A. Pojavis.

Dainininkas pirmajame "Eurovizijos" pusfinalyje pasirodys gegužės 14-ąją, tačiau kol kas nėra susipažinęs su savo konkurentais. Atlikėjas sakė atkreipęs dėmesį į jauniausiąją šių metų "Eurovizijos" dalyvę, Austrijos atstovę Natalia Kelly.

"Pasižiūrėjom, gražiai sudainavo, graži mergina, tačiau vieningos nuomonės apie ją taip ir neturime. Kartu su komanda pažiūrėsime ir kitų atlikėjų kūrinius, paklausysime, žiūrėsime, ko kiekvienas yra vertas. Reikia sužinoti, su kuo dainuosime, "prazonduoti" situaciją", - artimiausius planus iki pirmosios repeticijos atskleidė A. Pojavis.

"Viskas mums čia yra gerai, nuotaikos tikrai geros, labai geras jausmas būti čia. O kaip bus, pasižiūrėsim. Po pirmosios repeticijos visuomet labiausiai skauda galvą. Juk esu susikūręs vaizdą, kaip turėtų atrodyti mūsų pasirodymas. Po repeticijos galvosime, ką atlikome ne taip, kaip reiktų viską daryti. Svarbiausia - nepanikuoti. Dar laukia penkios repeticijos, taigi, bus laiko priprasti, apsiprasti, susigyventi", - DELFI kalbėjo šių metų atstovas tarptautiniame "Eurovizijos" dainų konkurse Andrius Pojavis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)