Po lietuvių pasirodymo didžiojoje konkurso scenoje, socialiniuose tinkluose pasipylė komentarai, palaikantys ar kritikuojantys Vaido ir Monikos duetą.

Savo nuomonę išreiškė ir vienas ryškiausių šalies atlikėjų Andrius Mamontovas.

„Prie visų mano palinkėjimų Vaidui ir Monikai pakliūti į finalą (nes kitaip bus labai neįdomu jį žiūrėti), vis tik turėčiau pastebėti, kad mūsų atlikėjai kažkodėl atrodė kaip vaikų „Eurovizijos“ dalyviai, pakliuvę į suaugusiųjų sceną. Tokie - abiturientai per išleistuves“, - rašė A. Mamontovas.

Kiek vėliau jis papildė savo komentarą apie lietuvių pasirodymą.

„Savo dainą Vaidas su Monika pradėjo užtikrintai ir tai buvo veiksnys, nulėmęs žiūrovams paliktą įspūdį. Tačiau vidury dainos jie šiek tiek pametė dėmesį ir energiją. Manau, kad labiausiai jiems padėjo tai, kad beveik visas pusfinalis buvo vien baladės. Net kelios dainos apie išsiskyrimą. Labai padėjo nuobodi Airijos daina, skambėjusi po Lietuvos dainos. Žiūrovas turėjo į pabaigą pavargti nuo tų baladžių, iš kurių tik dvi ar trys buvo vertos dėmesio. Tas kontrastas leido mūsiškius įsidėmėti. Tai yra tas sėkmės momentas, kuris mums pravertė. Taip pat ir tai, kad mūsiškiai atrodė kaip vaikai šalia kitų atlikėjų, nes saldainių parduotuvės spalvos, dominuojančios scenoje tik sustipriną tą naivumą, kurį jie spinduliuoja. Tai nėra nei blogai nei gerai. Tiesiog dalį žiūrovų tai visada žavi. Mano akimis, tai nebuvo stipriausias pasirodymas šios Eurovizijos kontekste, bet jie padarė viską geriausiai, kaip tik gali ir jiems pasisekė. Dar kartą sveikinu“, - rašė A. Mamontovas.

2-ojo „Eurovizijos“ pusfinalio akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (423)