Paklausta, kokią pavardę po skyrybų visgi pasirinks žinoma moteris – ar norės susigrąžinti savo mergautinę Ivanovos pavardę, vėl sugrįš prie Zvonkės ar ir toliau vadinsis Bunke, ji atskleidė, kad ketina pasilikti savo, kol kas dar dabartinio vyro, Danieliaus Bunkaus pavardę. N. Bunkė teigė, kad taip pasielgs, nes rūpinasi savo dvejų metukų sūnumi Kristupu: „Tai yra vienintelis ir pagrindinis mano argumentas“.

Buvęs Natalijos vyras D. Zvonkus DELFI sakė, kad į buvusios žmonos sprendimą susigrąžinti Zvonkės pavardę reaguotų liberaliai: „Žmogus yra laisvas pasirinkti“.

Kaip naujienų portalui DELFI paaiškino Vilniaus miesto civilinės metrikacijos skyriaus specialistai, pagal dabar galiojančią tvarką, jokių sunkumų Natalijai panorėjus keisti pavardę nekiltų. Tam nereikėtų jokio jos buvusio vyro D. Zvonkaus pritarimo. Žinoma moteris teisę į šią pavardę įgijo susituokdama su Deivydu.

DELFI primena, kad 2005 m. Natalija ištekėjo už D. Zvonkaus ir tapo Natalija Zvonke, 2010 m. pora išsiskyrė. 2011 m. moteris sukūrė antrąją santuoką su D. Bunkumi ir pasirinko jo pavardę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1220)