Erdvė daugiaplaniams įvykiams

„Vilko“ fabrike drauge su naujuoju klubu kuriasi precedento Kaune neturintis dizaino, meno ir kūrybos centras „Büro“ – darbo, kultūros ir gyvenimo erdvė moderniam miesto žmogui. Greta salonų, biurų, parduotuvių loftais virtusiame fabrike išsiteks dvi naktinio klubo salės, vieta poilsiui, du barai bei interaktyvios erdvės.

Klubas sieks tapti vieta, patogia subtilumo, grynumo ir tuo pačiu naujų požiūrių muzikoje bei skaitmeninėje visuomenėje ieškantiems melomanams, be to, siūlys ne tik gyvus koncertus ar DJ pasirodymus, bet ir meno projektus ir kitus įvykius, kuriems nevienalytė „Vilko“ erdvė itin paranki. „Gargaras“ nėra atsitiktinis pavadinimas – šis žodis žodyne aiškinamas kaip „toks didelis daiktas“, ir iš tiesų – vienu metu čia laiką leisti galės apie 1200 žmonių. Gal net daugiau jų turėtų sutalpinti ir pirmasis klubo renginys.

Rugsėjo 23-oji – vietiniai tautiečiai ir lietuviai iš svetur

Muzikinė pirmojo veiklos vakaro tema „Gargaro“ erdvių pagalba bus padalinta į dvi dalis. Pirmoje jų šeimininkaus įrašų kišenėje neieškanti ir muzikos naujovėms ypač imli Londono, o gal ir pasaulio lietuvė Mamiko Motto. Į kultūrų katilą iš Lietuvos jau senokai išsikrausčiusi mergina taip pat gyveno Belgijoje ir dirbo įrašų kompanijoje „Kindred Spirit“.

Tuomet su kolege DJ Jolita Pabludo ėmė vesti šviežumą ir eklektiką muzikoje šlovinančią ir drauge betarpišką bei jaukią radijo laidą „HepCat Radio“, kurią ir dabar, grįžusi tyrinėti naktinio Londono labirintų, pristato kartą per savaitę. Taip pat lietuvaitė šiuo metu vadovauja Londono radijo stočiai „NTS“, kurios bangomis transliuoja ir savo „kūdikį“.

Sutikimą senai pažįstamai ir bendramintei ruošia „Mondayjazz“ komanda – Justas Fresh ir Quazar, taip pat dažnas jų renginių svečias šiuo metu į Britaniją sparnus pakėlęs leidyklos „Black Acre“ globotinis Brokenchord bei kosminio ritmo ieškotojas Synthsoulsizer.

Antrojoje „Gargaro“ salėje gitaromis šokių muziką pildys didžiosios scenos apimtis puikiai jaučiantys projektai „Happyendless“, „Freaks on Floor“ ir Golden Parazyth; užsienyje ne ką prasčiau, nei Lietuvoje besijaučiantys elektriniai „The Sneekers“ bei kūrybinių ribų atsisakęs kauniečių ketvertas „Laisva struktūra“.

Lengvai modifikuojama ir įvairių apimčių šokiams pritaikoma loftų erdvė, pasisveikinsianti rugsėjo 23-ąją, lankytojų ateityje lauks įvairiomis savaitės dienomis. Tolesnes „Gargaro“ orų prognozes patogiausia sekti ten, kur dienos metu žmonių tankis didžiausias – internete.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją