Krikščionybės žiniasklaidos tarnybai vienas iš šio festivalio organizatorių Tomas Pavalanskas-Kalvanas sakė, kad festivalis „Atbudimas“, nepaisant visų negandų užklupusių mūsų šalį, jau vyksta šeštą kartą.

„Smagu, kad vis daugiau žmonių ir gerbėjų ateina pasiklausyti ir pabūti kartu paskutines šiltas rudens dienas. Džiaugiamės, kad daug grupių ir jaunimo kuria muziką, gyvena muzika, serga muzika. Festivalyje per šiuos metus pasirodė labai įvairių stilių ir pasaulėžiūrų grupės iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Vokietijos, Kanados ir kitų šalių. Klausytojai galėjo išgirsti nuo melodingo bliuzo iki sunkaus metalo stilių grojančias grupes“, - pasakojo muzikantas ir festivalio organizatorius Tomas.

Klausytojams užmigti neleis grupės "Ashtrey", "Gyvai", "Benas&Quest Rising" ir kiti muzikantai. Šildys muzika ir arbata, džiugins pažįstami veidai ir jaukus kiemas.

Šis koncertas yra savotiška įžanga į aštuntąjį Šiuolaikinės krikščioniškos muzikos festivalį „Sielos 2009“, kuris lapkričio 21 d. vyks Mažeikiuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją