Kodėl su kai kuriais žmonėmis jaučiamės nejaukiai ir nerandame bendros kalbos, o su kitais atrodo viskas taip paprasta ir lengva? Ir kodėl kai kurie santykiai pakrauna mus energija, o kiti tokie „vampyriški“, tiesiog skausmingi ir nepaaiškinamai konfliktiški?

O ar nebūna jums taip, kad užgaunate žmogų tiesiog lygioje vietoje, kas jums atrodo nekaltas juokelis, kitą užkabina iki širdies gelmių?

Ir kodėl kai kurie žmonės šeimose pragyvena ranka rankon, širdis širdin ištisus dešimtmečius, o kiti praranda bendrą kalbą, tarytum būtų ne tik iš skirtingų valstybių, bet ir kitų planetų?

Kiek kartų teko darbe nusivilti dalykinėmis sutikto žmogaus savybėmis? Kiek vadovų neranda žmonių, kurie suprastų juos iš pusės žodžio?

Ar nebūtų puiku, jei gebėtumėte asmeninius ar darbinius santykius prognozuoti iš karto?

Kaip dažnai jums pavyksta išvengti manipuliacijų ar tiesiog išnaudojimo?

Į visus šiuos klausimus ir dar daugelį kitų padeda atsakyti socionika. Jei neišspręsti problemą, tai bent jau suprasti jos esmę. Pažinti žmones, kokie jie yra iš tikrųjų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją