Į laidą S. Krupeckaitė atėjo po treniruotės. Dviračių sportui ji atidavusi 26 metus, 2009-aisiais tapo Europos ir Pasaulio čempione, 2010-aisiais – vėl tapo Pasaulio čempione. Jai įdomiausia laimėti po pertraukos, kai, užkėlus kartelę, kas nors galiausiai aplenkia, tačiau po kurio laiko dviratininkė vėl tampa pirma. Tiesa, jos teigimu, tokiais atvejais pirmiausia tenka nuleisti tą kartelę savo galvoje. Tad apskritai kiekviena treniruotė, ne tik varžybos, yra nuolatinė kova su savimi.

„Lietuva profesionaliame dviračių sporte, palyginti su pasauliu, yra net ne kaimas, o vienkiemis. Nes ką mes turime – trenerį, kuris turi savo ūkį ir augina... aveles“, – apie situaciją šiek tiek su humoru pasakoja sportininkė.

Daugiau apie tai, kodėl jai sunku buvo derinti motinystę ir karjerą, taip pat, kodėl pagerinusi Pasaulio rekordą S. Krupeckaitė jautėsi tarsi atvėrusi Pandoros skrynią, – išankstinėje laidos „Nepatogūs klausimai“ su Rolandu Mackevičiumi premjeroje tik „Delfi Plius“ prenumeratoriams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją