Rimkenzo teigimu, šiuo metu jis ruošiasi rimtai kovai ir laikosi specialios drastiškos dietos. Kikboksininkui apskritai yra svarbu, kad jo kovą ir iškovotus titulus matytų daugybė žmonių, tad tokios kovos, kurios rengiamos apytuštėse mokyklos salėse (kas neretai pasitaiko), jam nėra įdomios: „Noriu palikti sau atsiminimą ir žmonėms suteikti tokią emociją savo kovomis, kur net šiurpuliukai per kūną nueina, nes aš žinau, ką reiškia matyti tuos kitus kovotojus, ir pergyvenu tą emociją, kurią jie suteikia.“

Apie visa tai ir dar daugiau – išankstinėje laidos „Nepatogūs klausimai“ su Rolandu Mackevičiumi premjeroje tik „Delfi Plius“ prenumeratoriams. 

Rimkenzo netgi rimtu veidu atsakys į skaitytojų klausimą, kokią traumą gavo, kad nusprendė, jog nori štai tokios šukuosenos, taip pat, kur praleido visus pinigus ir kokių meilės reikalų turėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją