Ko tikriausiai ir reikėjo tikėtis, nemažai laidos žiūrovų klausimų, atsiųstų Džiugui, susiję su jo personažu Kostia iš serialo „Moterys meluoja geriau“. Vyro teigimu, tokiu vardu jį vis dar dažnai šaukia gatvėje, tik tai jau nebeerzina, kaip kad būdavo anksčiau. Tai ta kaina, kurią reikia mokėti už šlovę, nors personažų – teatre ir televizijoje – Dž. Siaurusaitis yra suvaidinęs daug.

„Tuo metu seriale filmavausi šešis ar septynis sezonus, matyt, žiūrovams tas vaidmuo įstrigo labiausiai. Arba žmonos turi vyrą tokį, arba kaimyną, kurį pažįsta ir labai sutapatina, kuris ten garaže, prie tepalų, prie mašinų kažką veikia“, – svarsto aktorius.

Džiugas prisipažįsta, kad nesusigaudo daug apie mašinas, nebent galėtų ratą pakeisti, ir žino, kur yra tepalai, tačiau būtent filmuodamasis seriale labai daug sužinojo apie automechaniką.

Apie visa tai ir dar daugiau – išankstinėje laidos „Nepatogūs klausimai“ su Rolandu Mackevičiumi premjeroje tik „Delfi Plius“ prenumeratoriams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją