Vos atėjusi į laidą, A. Jagelavičiūtė prisipažįsta, jog šiuo metu gyvenimas ją užknisa, nes ji turi labai daug pareigų. „Pavyzdžiui, mes su tavim, Rolandai, esame kolegos pagal mūsų vaikų mokyklą ir aš su tavo žmona susitinku. Įskaitant ir futbolą. Tai pridėk prie visos mano rutinos šitą naują prikolą su mokykla. Tai atrodo visiška smulkmena, bet darželis buvo šalia, o <...> dabar atsirado beprasmio važinėjimo iškišus liežuvį, o dar tuo metu eina mail'ai“, – laidos vedėjui pasakoja A. Jagelavičiūtė.

Ji taip pat papasakojo apie įsikurdinimą naujuose namuose. „Man nukrito kaip aklai vištai grūdas, ir aš kraustausi į butą, esantį priešais mano butą. Tai kodėl gi trijų aukštų bute, pačiame miesto centre, priešais Lukiškių aikštę, negalima susikurti mažo Disneilendo? Toks tikslas ir būtų“, – juokiasi laidos viešnia ir priduria, kad vonios kambaryje ir miegamajame turės po židinį.

Pirmajame buto aukšte ji atsisakė gyvenamojo kambario, vadinamojo salono, ir ten bus tarsi restoranas (didelis stalas su valgomojo kėdėmis) ir minėtoji vonia su židiniu.

R. Mackevičius, prisiminęs skandalingą A. Jagelavičiūtės ir kaimynų istoriją, netrunka paklausti, ar moteris padarė kaimynų reviziją. 

Apie visa tai ir dar daugiau – išankstinėje laidos „Nepatogūs klausimai“ su Rolandu Mackevičiumipremjeroje tik „Delfi Plius“ prenumeratoriams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)