Po 120 Atlanto vandenyje praleistų dienų irkluojant irkline valtimi, keliautojo Aurimo Valujavičiaus nebereikia pristatinėti ne tik Lietuvos gyventojams, bet ir užsienyje įsikūrusiems tautiečiams.
Per keturis mėnesius Atlantą įveikęs ir Majamio krantus pasiekęs lietuvis - vienas geidžiamiausių pašnekovų. Kol kuriamas A. Valujavičiaus dokumentinis filmas apie kelionę vandenynu, savo išskirtinėmis kelionėmis išgarsėjęs vyras laidoje atskleidžia daugiau nei su gerbėjais pasidalijo trumpais vaizdo įrašais iš tolimųjų vandenų.
„Pradžioje buvo labai nejauki aplinka: vėsu. šalta, taškosi. Jautiesi kažkoks svetimkūnis. Nepriima tavęs vandenynas“, - taip savo kelionės pradžią apibūdina keliautojas.
Iš R. Mackevičiaus vis sulaukiantis nepatogių klausimų, A. Valujavičius atsiveria apie santykius su moterimis, bendravimą su tėvais, savo požiūrį į santykius ir dar daug pikantiškų detalių, atskleidžiančių jo asmenybę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją