„Viena iš priežasčių, kodėl stojau į aktorinį, tai kad galėčiau gastrolių metų pakeliauti“, – sako kino ir teatro aktorius Leonardas Pobedonoscevas, nuo karantino pradžios esantis Lietuvoje ir labai pasiilgęs Balio, į kurį keliauja jau penkerius metus. Tiesa, jo žmona Ieva kur kas daugiau nei jis ir paauglė dukra būna egzotiškoje saloje. Leo sako, kad jo žmonai to labai reikia, nors gyventi su dukra mėnesiais vieniems nevisada būna labai lengva.

„Neslėpsiu, kad tai yra lengva, faina ir viskas čia tvarkoje. Yra nemielas adaptacijos periodas, kai grįžta, pavyzdžiui. Yra momentų sunkių, kai tu esi vienas su dukra ir kai tau reikia palaikymo, ir ten seneliai ar draugai čia negali niekuo padėti. Bet tu pakankamai sąmoningas, kad nepriekaištautum, tai yra tavo pasirinkimas, tu tada galėjai pasakyti, grįžk ir panašiai“, – sako aktorius.

Ar tikrai Leo – ekrane ir gyvenime – du skirtingi žmonės? Ir kas jam padėjo įveikti depresiją?

Kita tema: iššūkiais paženklinti talentingos solistės Agnės Sabulytės metai – skyrybos su operos ir baleto teatro vadovu, darbo netekimas ir užklupęs koronos virusas.

Agnė neslepia – scenos moteriai vaikai ir buitis – didžiulis iššūkis, nes jei darai pertrauką, tavęs gali jau ir išvis nebereikėti. Ir tą ji pasakoja iš savo patirties.

Ką Agnė šiandien nori patarti moterims?

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją