Turtingiausio testamento istorija, kuri jau verta ne tik atskiros knygos, bet ir kelių sezonų televizijos serialo scenarijaus, vis dar kausto Lietuvos visuomenės dėmesį. Nemažai naujų, įdomių faktų specialiai Delfi skaitytojams bei žiūrovams pateikia visai neseniai Lietuvoje trumpam viešėjęs R. Karpavičiaus sūnus Rokas Karpis. Jo dabartinė gyvenamoji vieta yra toji pati skandalingai išgarsinta Karpavičių šeimynos Tenerifės vila, į kurią, dar būnant gyvam turtuoliui tėvui, nuskubėjo du garsūs Kauno policijos komisarai bei vienas žinomas sostinės verslo bylų advokatas. Minėta vila, kaip ir visa R. Karpavičiaus ilgus metus auginta 110 milijonų eurų vertės verslo imperija, vis dar ginčijama teismuose, tad kas ją artimiausiu metu valdys, iki šiolei nėra galutinai aišku.

Ar gali būti, kad milijonieriaus turtai, dėl kurio šiandien kovoja ne tik įtakingiausi šalies advokatai, bet ir keli šešėliniai asmenys yra ne kas kita, o gerai surežisuotas spektaklis, kuriame ne paskutiniu smuiku groja ir paties velionio milijonieriaus brolis?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)