Laidos ištrauką rasite ČIA.

Tik laikas parodys, ar tokia nuomonė buvo teisinga, tačiau būčiau linkęs tuo labai stipriai abejoti, nes yra pakankamai pagrindo manyti, kad butų rinkos kardinalus sulėtėjimas įvyko ne tik dėl karantino ir su juo susijusių priežasčių. Šį įtarimą sustiprina tai, kad pažvelgus į nuosavų namų rinką, galime pamatyti visai kitokią statistiką – karantinas iš esmės nepadarė įtakos rinkos aktyvumui arba ta įtaka buvo labai nežymi.

Tad natūraliai kyla klausimas, kaip taip gali būti, kad vienas būsto segmentas, t. y. butų, rodo itin neigiamas tendencijas, o kitas – individualių namų ir kotedžų – visiškai kitokias. Kas lemia šiuos skirtumus? Kodėl individualių namų segmentas, atrodo, gana sėkmingai atsilaiko prieš neigiamus karantino vėjus? Ar keičiasi jų kainos? Kokių tendencijų šiame segmente galima tikėtis ateityje? Apie visą tai naujausiame aNTimakaronų video.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)