Turite klausimų, susijusių su asmeniniais finansais? Reikia patarimo, kaip planuoti išlaidas, kaip sutaupyti, o gal – kaip daugiau uždirbti? Užduokite klausimą nepriklausomai finansų konsultantei Ievai Jazavitienei. Savo klausimą siųskite klauskievos@gmail.com. Į aktualiausius iš jų bus atsakyta „Delfi Plius“.

Skaitytoja Gintarė, 32 m.: „Bandėme su vyru vesti pajamas-išlaidas, rinkti čekius, planuoti išlaidas, bet nesiseka laikytis plano, tai per daug maistui išleidžiam, tai pramogoms, tai dar kažkam. Pavargom. Gal yra lengvas būdas planuoti biudžetą?“

Biudžeto planavimas

Viską maksimaliai supaprastinkite. Kelkite sau lengvas, įgyvendinamas užduotis. Padidinta kontrolė – kai skaičiuojamas kiekvienas euras, kai bandoma 100 proc. tilpti į suplanuotas išlaidų kategorijas, – visuomet didelio nuovargio ir streso priežastis.

Pirmoji užduotis, nuo kurios kviečiu pradėt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)