© 2020 The Economist Newspaper Limited. All rights reserved. From The Economist, published under licence. The original content, in English, can be found on www.economist.com
Šiems žmonėms darbdaviai moka didesnius atlyginimus: paaiškino, kaip galite tapti vienu iš jų (1)
Apie pokyčius, kuriuos į viso pasaulio darbo rinkas atnešė pandemija, kalbama daug. Kol vieni...
Šešeri metai su euru: kas labiausiai pigo ir brango prognozuoja, kaip kainos keisis toliau (8)
Nuo euro įvedimo Lietuvoje labiausiai didėjo paslaugų kainos , kurios bendrai kilo 24 proc.,...
30 geriausiai apmokamų darbų ateityje: pasitikrinkite, ar esate vienas iš laimingųjų (2)
Koronaviruso sukelta pandemija gerokai pakoregavo darbo vietų pasiūlą kone kiekvienoje pramonės...
Lietuva seka JAV pėdomis? Laukinė NT rinka žmones veja į miesto pakraščius (5)
Akivaizdu, kad tas NT, kuris yra arčiau miesto centro arba prestižinėse gyvenvietėse, kainuoja...
Varguolio iš Bruklino „amerikietiškos sėkmės“ istorija: kaip iš sumuštinio uždirbti milijardą (4)
Žmonės dažnai klysta, manydami, kad didžiausias pasaulyje greitojo maisto užkandinių tinklas yra...
Ko mes nežinome apie seksą? (1)
Laidos svečias – seksualinės medicinos gydytojas, urologas Robertas Adomaitis.
Iš įniršio gimęs fotoaparatas, kuris sukėlė tikrą sensaciją: nuo bankroto kompaniją išgelbėjo sumanus ginekologas (2)
Kiekvienas, nors kartą gyvenime susidūręs su fotografija ar darbu biure žino ir pažįsta šį...
„Tikras. Vyras“. Simono transformacija nuo Kauno chuligano iki mylinčio trijų vaikų tėvo (1)
„Delfi Plius“ tinklalaidės „Tikras. Vyras“ svečias – iššūkių meistras, dviejų knygų...
Pateikė scenarijų, kas bus, jei aviacija po pandemijos nebeatsigaus: ar laukia pigių skrydžių pabaiga?
Kaip pandemija pakeitė kelionių pramonę. Štai įsivaizduojamas scenarijus 2022 m. gegužei.
Rusiškos dopingo istorijos: neįtikėtini prizai sportininkams už riziką ir pergales bei mįslingos mirtys
Keistokas šiaip jau turinčių tiesiog veržtis į kovą atsisakymas rungtyniauti.
Ką valgyti? su Vaida Kurpiene: kuo naudinga sriuba, ar vertėtų atsisakyti pieno produktų ir ką valgyti turint refliuksą? (1)
„Esu dietistė, dviejų knygų autorė. Mano įsitikinimu, bet koks amžius yra tinkamas keistis....
Turtingas nedorų bičių avilys, arba moralinės ydos kaip klestinčios visuomenės pamatas (3)
Tik iš mūsų prigimtinio egoizmo, mūsų ydų, ypač tuštybės, godumo ir garbėtroškos atsiranda...