Praėjus dviem dienom po šio dingimo du jaunuoliai su mergina sėdėjo vienoje Alytaus kavinėje. Kai televizoriaus ekrane pasirodė reportažas apie mįslingą sargo nužudymą, kurio kūnas rastas miške, sudeginto automobilio bagažinėje, vaikinai pradėjo juoktis.

„Kas jums čia juokinga?“ – nusistebėjo kartu buvusi mergina ir negalėjo patikėti sulaukusi atsakymo, kad per žinias rodoma žmogžudystė – jos bičiulį darbas.

„Galvojau, jie tik pokštauja, jie visą laiką juokėsi“, – vėliau tą vakarą prisiminė ji, tačiau vaikinams tai buvo ne pokštas.

Vos pilnametystės sulaukę jaunuoliai juokėsi, nes buvo įsitikinę, kad niekas jų neras, nuo nusikaltimo praėjo jau kelios dienos, o teisėsauga net neįtaria, kas įvyko. Ir tai buvo ne pirmas kartas – prieš kelis mėnesius jie jau užmušė žmogų ir niekas jų nesusekė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)